2777
2789
عنوان

میخوام با جوراب دسته گل درست کنم😁

117 بازدید | 13 پست

خانوما شما جوراب مردونه‌ای میشناسید که نخی باشه و نرم، بوی بد نده، پرز نگیره ؟! میخوام واسه روز مرد با ۱۰-۱۵ تا جوراب دسته گل درست کنم😁😁 من اصلا هیچوقت جوراب خوب  پیدا نمیکنم😒

موفق باشی

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که میتونستی مثل خودشون جواب بدی،دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی،به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی،اما تو سکوت کردی چون نمیتونی مثل اون آدما باشی بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂😂😂😂😂😂

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

من این ایده را دو سال پیش دیدم😊

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
من با گل پنبه درست میکنم😍😍 جوووراب خوب بهم معرفی کنید😫 

بابا جوراب خوب چیه دیگه برو مغازه اونجا خودش میگه باتوجه به قیمت و رنج 

هر چی گرون تر خب قطعاً جنسش بهتره

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بابا جوراب خوب چیه دیگه برو مغازه اونجا خودش میگه باتوجه به قیمت و رنج  هر چی گرون تر خب قطعاً ...

نه بابا اصن به قیمتش نیس، هر جورابی میخرم بعد یه بار شستن پرز میده و اصلا نمیشه جایی پوشید. میخوام بدونم کسی هس که یه چی بخره همیشه یا همه هرچی گیرشون میاد میخرن

نه بابا اصن به قیمتش نیس، هر جورابی میخرم بعد یه بار شستن پرز میده و اصلا نمیشه جایی پوشید. میخوام ب ...

وااا خواهر نمیدونم که جورابای شوهر من خودش میخره نمیدونم

مارک ایناش چیه اما میپوشهههه خیلیییی هیچیم نمیشه😃😃😃😃😃😃😃😃😃😂

وااا خواهر نمیدونم که جورابای شوهر من خودش میخره نمیدونم مارک ایناش چیه اما میپوشهههه خیلیییی هیچیم ...

لطف میکنی ازشون بپرسی بهم بگی😅😅 جدن من کلافه این موضوعمااا..

لطف میکنی ازشون بپرسی بهم بگی😅😅 جدن من کلافه این موضوعمااا..

پرسیدم ازش میگه نمیدونم هر سری مهمم نیست یدونه ور میدارم حساب میکنم 😂😂😂😂😂😂

ببین این دوتارو، فقط یک بار شسته شدن و به این‌وضع افتادن 😐😐

ایباباااا چقدررر زشت شدن