2777
2789
عنوان

خانما

47 بازدید | 9 پست

من دو سال ازدواج کردم ولی مثل بچه ها کوچیک رفتار کردیم خط قرمز و معیار اصلا بهم نگفتیم فقط اطلاعات کلی در مورد خودمون و خانواده دادیم همین و توافق کردیدم کجا زندگی کنیم اون فقط گفت من وفاداری و احترام به خانواده ها برام مهمه هدفم از ازدواج رابطه جنسی در همین حد البته رابطه جنسی را بعد از عقد گفت   منم از لحاظ اعتقادی سوال پرسیدم و اینکه اگر شرایط فراهم شد دوست دارم کار کنم  همین فقط،  الان میخایم معیار خط قرمزمون مشخص بشه بنظرتون خنده داره ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز عقدی یا عروسی کردین؟؟ 

نه عروسی کردیم یک ماه نامزد بودیم شش ماه عقد ولی زیاد با هم نرفتیم بیرون یا با هم نبودیم منو فقط یه بار تو دوره عقد برد خونشون الان نزدیک دوساله ازدواج کردیم تا چهار ماه بعد از عروسیم اصلا با هم گردش دوتایی نداشتیم تازه الانم که وضع بهتر شده بازم نمیتونیم با هم بریم بیرون صبح میرد سرکار شب میاد همین فقط 

نه عروسی کردیم یک ماه نامزد بودیم شش ماه عقد ولی زیاد با هم نرفتیم بیرون یا با هم نبودیم منو فقط یه ...

خب ببین سیاست بخرج بده.. مثلا شب چه ساعتی میاد خونه.. قبلش یه شام و میوه و تنقلات اماده کن اول باهاش هماهنگ کن بعد این چیزا رو تهیه کن.. برید شام بیرون حرف بزنید.. تو حرفای توی دلتو نظراتتون بهش بگو. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب ببین سیاست بخرج بده.. مثلا شب چه ساعتی میاد خونه.. قبلش یه شام و میوه و تنقلات اماده کن اول باهاش ...

اخه بهش برمی‌خورد ازش ایراد بگیرم یا بگم فلان کارا  من بدم میاد سریع میگه من عالی ایم اگرم دیدی رفتارم بد میشه مقصر خودتی ولی من مقصر نیستیم خیلی سریع بهش برمی‌خورد مثله بهش بگم لباست کثیف هم ناراحت میشه میگه نه خیلیم خوبه بوی بهشت میده دیگه اینا همه میدونید اگر یه لباسی را مدام بپوشند بوی میده یه چیزه طبیعیه مخصوصا همسرم که باشگاه میرد و بشدت عرق میکنید 

اخه بهش برمی‌خورد ازش ایراد بگیرم یا بگم فلان کارا  من بدم میاد سریع میگه من عالی ایم اگرم دیدی ...

اره حق داری. یجورایی خود خواه و تو حق نظر دادن تو کاراشو نداری.. خب لباساش که اینطور جمع کن بزار ماشین بشور.. دیگه با هاش بحث نکن

اره حق داری. یجورایی خود خواه و تو حق نظر دادن تو کاراشو نداری.. خب لباساش که اینطور جمع کن بزار ماش ...

بحث نمیکنم ولی دلم میخاد الکی قهر نکنه آخه از لحاظ روحی خیلی آسیب میبینم قهرش مثل شکنجه اس برام مثلآ دیگه تو خونه حرف نمی‌زند با اینکه پرحرف و برون گراس صورتش مثله کسی میشه که سالهاس افسردگی دارد ، بهم نگاه نمیکنه کلا جو خونه را قبرستان میکنه فقط به دلیل اینکه از حرفم خوشش نیامده تازه کلی ایراد ازم میگیره ولی وقتی با هم خوشیم اصلا ازم ایراد نمی‌گیرد یعنی ایراداش یجور برای خالی شدن خودشه چون بهش برخورده دنبال راهکارم ولی هنوز بهش نرسیدم که چه کار کنم   ولی خیلی دوستش دارم 

بحث نمیکنم ولی دلم میخاد الکی قهر نکنه آخه از لحاظ روحی خیلی آسیب میبینم قهرش مثل شکنجه اس برام مثلآ ...

برو مشاوره حتما بهت کمک میکنه