2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیکا معنی اش میشه زیباروی.سرخ روی. تو یه سایت عاقل و دانا هم خوندن ولی بیشتر همون اولیاست
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
عزیزم اسم قشنگی انتخاب کردی.منم طه و تمنا و طناز و انتخاب کردم اونا هم میدونن.به همسرم گفتم دلم نمیخواد اونا انتخاب کنن بعدد عقدش واسم بمونه و فردا منم بخوام به زور واسه نوه ام انتخاب کنم.هر کی هر اسمی رو دوست داره واسه بچش انتخاب میکنه اوناهم انتخاباشونو کردن.بگو 9ماه درد و شب نخوابیش واسه منه دردش واسه منه به دنیا میاد باز حجم عظیمی از دردسراش ماله منه اونوقت اسمشو یکی دیگه انتخاب کنه
سلام خیلی هم عالیه مبارک باشه..منکه دخترم 8 ماهست هنوزم از دهنشون میشنوم که ما فلان اسمو دوست داشتیم منم خندیدم گفتم من نمیتونستم اسمی انتخاب کنم که همه تاییدش کنن منو باباش هانا رو دوست داشتیم
کاردار ما به فکرکارماست فکر ما در کار ما آزارماست
اسم رادین خیلی قشنگ و خوش معنی هستش.اتفاقا به اسم دختر من که روژا هستش خیلی میاد ولی من به خاطر فراوونی خیلی زیادش انتخابش نکردم
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
عزیزم من شوهرم یه بار گفت نفس قشنگه مامانش برگشت گفت اونوقت میخوان صداش کنن هی ها ها میکنن منم گفتم اگر قرار به مسخره کردن باشه همه اسمارو میشه مسخره کرد همونجا اسم خواهرشو مسخره کردم گفتم ببین اینم میشه مسخره کرد