2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان آلوچه شما هنوز درگیر اسمی؟؟ چند روز پیش هم همچین تاپیکی زدی. کاری به هیچ کس نداشته باش هرچی خودت و همسرت دوست دارین بذارین. بلاخره مجبور میشن صداش کنن واسشون عادی میشه
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌  
بدبختی من اینه که شوهرم نظر اونا براش مهمتره.انگار نمیبینه این منم که دارم اینقدر سختی میکشم
مجبورم تو خونه سینه خیز حرکت کنم .چون به محض اینکه پا میشم میگن ( قربونت سرپایی یه چایی بریز )
الهام بیا کارت دارم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
کتی وقتی بری یه سری چیز میز بخری که اسم بچه ت روش باشه، دیگه قبول میکنن که اسم بچه همینه!
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
مامان آلوچه ثبت تایید میکنه عزیزم.
  ‌‌‌‌‌‌‌‌*بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم* وَالْعَصْرِ۞إِنَّ الإنْسَانَ لَفِی خُسْرٍ۞إِلا الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَ تَوَاصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَوَاصَوْا بِالصَّبْرِ۞‌‌