عزیزم باید دکترت قندت رو بیاره پایین من که همین الان روزی یه دونه متفورمین میخورم قندم بالا نره
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عناب اگه برای بارداری ضرر نداشته باشه واسه پایین آوردن قند خون عالیه از دکترت بپرس یا سرچ بزن ببین عناب ضرر داره یا نه
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
اگه پیاده روی مجازی برات پیاده روی کن سعی کن فیبر(سبزیجات )بیشتر استفاده کنی گلم وعده های غذاییتو کم تو دفعتا بیشتر کن.صبحانه حتما بخور.انشالله به زودی نی نی تو سلامت بغل میگیری در ضمن برا منم دعا کن ۹هفته مه ویار دارم.برا سلامتی نی نیم دعا کن
من هر شب واسه شوهرم عناب دم میکنم میخوره خیلی عالیه
ان شاءالله که قندت پایین میاد گلم