2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه همین دیدگاها دیگه نمی‌شه رفت پرستاری💀

این همه درس خوندیم تازه این خوبه یه عده دیدشون اینه کار ما تمیز کردن زیرانداز و پوشک مریضه و فک میکنن خدماتی ها که اینکار رو انجام میدن پرستارن بارها شنیدم بهم گفتن وای حیفتون‌نمیاد این همه درس خوندین الان کارتون تمیز کردن زیر مریضه

نمیگم کار بدیه ها سوتفاهم‌پیش نیاد منظورم اینه هنوز نمیدونن چی به چیه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این همه درس خوندیم تازه این خوبه یه عده دیدشون اینه کار ما تمیز کردن زیرانداز و پوشک مریضه و فک میکن ...

واقعا نمیدونی چقدر ذوق داشتم برم پرستاری اینا نظرمو عوض کردن، شاید تو خارج پرستار واقعا این وظایف و به عهده داشته باشه ولی ایران اینجوری نیست، دقیقا این همه درس بخونی آخر با نادونی و بیسوادی یه عده حرص بخوری

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

واقعا نمیدونی چقدر ذوق داشتم برم پرستاری اینا نظرمو عوض کردن، شاید تو خارج پرستار واقعا این وظایف و ...

دقیقا

اره الان مثلا توی المان اینکارا رو‌پرستار انجام میده ولی ایران اینجور نیست

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40