2777
2789
عنوان

سلام کسی سادات هست؟

228 بازدید | 24 پست

سلام وقت بخیر من یه حاجتی داشتم ،یه نامه استغاثه بنویسم برای امام زمان عج ولی شنیدم اگر سیدی این کارو انجام بدن بهتره وشرایطمم طوری هست که به رودخونه دسترسی ندارم کسی هست بتونه این متن و برام بنویسه به جای کذا و کذا بنویسه مثل تابستون بشم شفا بگیرم و بعد توی رودخونه بندازه؟ https://www.yjc.ir/fa/news/5290326/چگونه-برای-امام-زمانعج-نامه-

بنویسیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تروخدا اگر کسی سید هست این کارو برام انجام بده ان شالله خدا هر چی میخواد بهش بده

لزوما سید بودن مهم نیست فردی ک خدا شناس باشه مهمه طبق چیزی ام ک داخل متن نوشته لزوما رود مهم نیست اگ امام زاده نزدیکتونه بنویسید اونجا بندازید

من سیدم ربطی نداره 

ولی در حق هم دیگه دعا کردن تاثیر داره 

من قم زندگی میکنم رفتم جمکران دعات میکنم ان شاء الله حاجت روا باشی 

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...
شما له رودخونه یا چاهی یا امام زاده ای دسترسی دارین؟

امام زاده بله ولی رودخانه یا چاه خیر ،اینجا هم میتونید سرچ کنید کسایی ک قراره این هفته کربلا یامشهدبرند تاپیک میزنند معمولا بهشون بسپارید

من سیدم ربطی نداره  ولی در حق هم دیگه دعا کردن تاثیر داره  من قم زندگی میکنم رفتم جمکران ...

میشه منم دعاکنی🥺خیلی وقته جمکران نطلبیدم

تو رو خدا اگه شده یه صلوات اگه دوست داشتی بفرست حاجتمو بگیرم🌹