2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حالت بدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

خوب بلخره مهمون ک میاد تدارک دیده میشه  شاید کارا رو کنن بعد بیان بشینن  هرکی مهمون داره ...

کاش حداقل واسه استاترتدارک میدیدن دارن گوشت بسته بندی میکنن

اگه یکیشوبدن استاترخوبه دیگه🤣🤣🤣🤣

هرکی زودرفت خونه کسی بایدولش کنن برن یه طرفی

نباید ول کنن ولی مهمونی آداب داره حتی تو دین میگن اداب مهمونی رفتن هست

مثلا خانواده شوهر من میاد تا ۳شب میشینه نباید بری کارخانه کنی یا خسته شب دراز بکشی؟؟؟

مهمون سرزده خوب نیست قبلش یک تلفن بزن دیگه

طرف داره لباس می‌شوره آشپزی می‌کنه طرف میاد 

یا اون قدر زود میاد ک نمیدونی کار کنی یا مهمون داری

اداب مهمونی باید رعایت شه هر دو خوش باشن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
نباید ول کنن ولی مهمونی آداب داره حتی تو دین میگن اداب مهمونی رفتن هست مثلا خانواده شوهر من میاد ...

اره دیگه اگه ازقبل خبرنکرده ورفته واقعاحق داشتن ولش کنن برن کارشونوبکنن

ولی این خانواده شوهرت تا۳میشینن دیگه بحثش جداهست دیگه ادم کارکرده خسته هست یاکارداره

هیشکی ازمهمونی که بی خبربره خونه کسی خوشش نمیاد

اره دیگه اگه ازقبل خبرنکرده ورفته واقعاحق داشتن ولش کنن برن کارشونوبکنن ولی این خانواده شوهرت تا۳می ...

آره واقعا دیشب من حین سرخ کردن سبزی و خرد کردن گوشت و...پدر مادر همسرم اومدن ۱۰شب موندم پذیرایی کنم یا اونها رو جمع کنم تازه همسرم هم نداشتن کمک کنه دیگه چون همسرم میدونست تا نصفه شب می‌شینن گفت شام نخوردیم ک زودتر برن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آره واقعا دیشب من حین سرخ کردن سبزی و خرد کردن گوشت و...پدر مادر همسرم اومدن ۱۰شب موندم پذیرایی کنم ...

وااااای چه بدواقعابده ادم بایدیکم درک داشته باشه

حالامن چندوقت پیش رفته بودم بیرون بعدساعت۸شب بودعموم زنگ زدکه میخوام بیام خونتون هیچی من تااومدم شد۹بعدتاجلودرهم وایساده بعد ده دیقه گفت شامت آماده هست گشنمه ایقدزورم گرفته بودمیخواستم بترکم تودل خودم گفتمبدموقعه اومدی زودم ازم شام میخوای😬😬😬😬