2777
2789

اه من توراه بودما

اع

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا نفرین نکن ، میترکونیمت حتما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

@نی_نی_یار_پنج  

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

خیلی عجیبه به دوستم امروز به شوخی میگفتم میخوام بمیرم 

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 

کی گفته برای تعلیق شدن باید از عنوان های زشت یا سیاسی استفاده کرد مثلا شما  شیک نی نی یار تگ کنید تاپیکتون هم قفل کنید تا رسیدگی کنند مغز نداشتنون دچار پر تحرکی میشه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

@نی_نی_یار_3 @نی_نی_یار_پنج  

استارتر درخواست لغو کاربری دارند 

🛑استارتر بهتر است قبل این که تعلیق بشید تاپیک نی نی یار پنج که در رابطه با تغییرات لغو کاربری هست رو با دقت مطالعه بفرمایید چون تغییرات زیادی کرده که این تغییرات به ضرر کاربران است🛑

این تغییرات شامل : اگر لغو بشید تاپیک هاتون حذف نمیشه و به راحتی قابل مشاهده هست ( البته قبلاً هم وقتی تعلیق میشدید تاپیک هاتون حذف نمیشد ) ✔️ ، با زدن بر روی اسم کاربری تون ، اطلاعات کاربری تون به آسانی قابل نمایش هست ✔️، و اصلأ کسی متوجه نمیشود که چه کسی تعلیق شده و چه کسی تعلیق نیست و فعاله✔️

بقیه میتونن شما رو تگ کنن یا بهتون پی‌ام بدهند ✔️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2259747