2777
2789
عنوان

خانوما خیلی ناراحتم

127 بازدید | 18 پست

فردا تولدمه 

الان جنگ شد 

سر تولدم 

مامانم گفت برین بیرون با دوستات یه ساندویچی بخورینو  تمام 

منم خیلی ناراحت شدم 

چون تولد یه روز تو سال هست 

و واقعا آنچنان تو سال برام کاری نمیکنن می خوام با یه کاری برم که مال ۴ سال پیشه و همش پرز گرفته

خیلی ناراحتم بهش گفتم حداقل خونمون بگیریم که یه لباس درستی بپوشم و برم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم چون مو خوره داره مرتب نیست 

یا حسین شد و جنگ 

که ال و فلانو اینا 

دوست ندارم 

میگم خب یه کافه حداقل خوبی بریم 

ولی میگه نه گرونه و اینا 

بهم میگن عقده ای کمبود دار 

به نظرتون راست میگن؟

خواهشا نظر واقعیتونو بگید 

بعد شما باشید بهتون بگن عقده ای مریض چیکار میکنید؟

اتفاقا برعکس

اونا عقده و کمبود دارن

متاسفم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از این قبیل حداقلش من کم نشنیدم از خانوادم سر چیزای مختلف واقعیت اینه بی توجه باش به این توهینا اگه حال دلت خوب میشه اگ اینکار رو بکنی حتما انجامش بده هرچیم میخان غر بزنن بزار بزنن

میروم تا روز های زیادی را زندگی کنم 
مادرتون میخاد بگه شما بزرگ شدید دیگه لازم نیست مثل بچه پنج ساله تولد بگیری  یکم لحنش خوب نبوده

نه عزیزم اتفاقا اصلااا منظورش این نیست 

تو خانواده مامانم زن ۵۰ ساله هم تولد میگیره

مادرتون میخاد بگه شما بزرگ شدید دیگه لازم نیست مثل بچه پنج ساله تولد بگیری  یکم لحنش خوب نبوده

مگه فقط بچه  5 ساله تولد میگیره این چ حرفیه

میروم تا روز های زیادی را زندگی کنم 

با این شرایط اقتصادی شاید یکم برای خونوادت سخت باشه که برات مهمونی بگیرن  بنظرم یه کیک بگیر دوستای صمیمیتو که باهاشون راحتی ببر یه جایی که خوش میگذره مثل پارک و شهربازی   همونجا تولدبگیر و خوش بگذرونید