2777
2789

من و شوهرم تقریبا هر روز دعوا داریم 

همسرم حال روحی خوبی نداره و بیشتر وقتا عصبی و بدقلقه..

و این فشارای عصبی میدونم متل ما زیاده ولی چطور مدیریت میکنید میرید سر کار؟

خیلی شبا نمیتونم بخوابم و روزا حال خوبی ندارم 

از دادها و عصبانیتاش بدنم میلرزه 

نمیتونم مدیریت کنم کار کردن و سر کار رفتنووو.و

شما چجوری مدیریت میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کارکردن شما مخالفه؟

نه میگه دوست دارم کار کنی 

ولی تو عمل اذیت میکنه 

میگه چرا دیر اومدی 

چرا غذا فلان بود 

چرا لباسمو پیدا نکردم و بهوونه میاره والبته خودش سر سوزنی کمک نمیکنه هااااات حتی لباسشو برنمیداره بپوشه دیگه غذا و رخت خواب و کارای بچه بماند

اینا مثالای کوچیک بود 

شوهرم کلا عصبانیه و فشارشو به من میاره

عزیزم سعی کن تو همیشه آروم و صبور باشی و بحث نکنی همینجور که میبینی آسیبش به خودت برمیگرده،مردا هیچی یادشون نمیمونه بمونه هم تاثیری روی روند کاریشون نداره ازین به بعد موقع بحث و دعوا حتی میدونی که اشتباه با همسرته سکوت کن بهم نریز کم کم آرامش به زندگیتون برمیگرده و دیگه بحث کوچیکی هم پیش بیاد راحت ازش میگذری و به شغلت میرسی،من خودم شغل پر تنشی دارم و اوایل ازدواجمم بحث زیاد بود الان من آرومم همسرمم آروم تر شده حتی بیشتر هم حرفامو گوش میده و بهم اهمیت میده،واینکه اون اوایل ترس پایان رابطه نداشتم میگفتم هرچی شد از مرگ که بالاتر نیست و میذاشتم کنار افکارمو با چیزای دیگه مشغول میکردم خودمو

راستش سوالتون با عنوان خیلی متفاوته شرایط شما خاص هست و راستش اگه من بودم ساعت کاریم زیاد میکردم تا ...

منم میخوام کاملا مستقل شمحتی جدا هم نشدیم خونه جدا داشته باشم 

ولی نمیذاره کار کنم...

میگه برای من کار کن(حالا با اینهمه اختلاف چطور!)

میگم ادمین میشم میگه پیج منو. بیار بالایه مدت تولید محتوا میکردم تو یوتیوب 

روانموووو بهم ریخت اصلا تمرکز نداشتم کار کنم

نه میگه دوست دارم کار کنی  ولی تو عمل اذیت میکنه  میگه چرا دیر اومدی  چرا غذا فلان ...

دروغه دوست نداره کار کنی🫠،همسر منم میگفت موافقم گاهی اوقات میگفت بیا خونه کار نکن(البته شرایط شغلی من متفاوت من شغلم جوریه فاصله دارم چند روز)گفتم بهم حقوقمو بده نرم فلان کارو برام بکن نمیرم و.... دیگه نمیگه😁

دقیقاااااولی منم باید رو پای خودم بایستم  

مردها از استقلال زن میترسن،من همسر خودم هنوزم میگه تو میخای برای خودتو به اسم خودت همه چی داشته باشی،قبل عقد هم سر مهریه کم میگفت کوتاه نیومدم اخر بهم گفت من از استقلالت میترسم

آتو نده دستش،اگه میخای استقلال داشته باشی همیشه بهترین خودت باش نذار روانتو بهم بریزه،غذاشو زودتر اماده کن همیشه فریزر غذا داشته باش حتی قراره ساعت خوابتم بگذری بگذر خونتو تمیز و مرتب نگه دار به بچت برس نذار دهنش باز بشه