شما بعد کامپوزیت چه مدل ومارکی دهانشویه استفاده میکنید که دندونا تغییر رنگ نده و همینطور چه خمیر دندونی واینکه چکار کنم زود دندونام زرد نشه یا لک تیره نیوفته روش ممنون میشم جواب بدین
خمیردندون سنسوداین استفاده میکردم که دکترم گفت نیاز نیس
فقط سفید کنندگی نداشته باشه
الان بس ساده استفاده میکنمم
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دهانشویه استفاده نمیکنم خمیردندون سنسوداین استفاده میکردم که دکترم گفت نیاز نیس فقط سفید کنندگی ند ...
اینم بگم که همه چی میخورم
غذاهای رنگی و همه چییی
۲ ساله هیچی نشده رنگشم همونه
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
دکترم گفته روی دندون و با مسواک خالی مسواک کنم خمیر دندون نزنم به زیر دندونام اونایی که کامپوزیت ندا ...
نه تا حالا همچین چیزی نشنیدم
برادر ودوستامم کامپوزیت کردن
مثل خودم مسواک میزنن مثل قبل کامپوزیت
ممنونم که جواب دادی عزیزم بعد یه سوال دیگه شما اوایل تا چند روز غذاهای رنگی رو مراعات کردین ؟& ...
سه روز غذاهای ربی و قرمز وچای وقهوه نخورید
یا اگه خوردین بالافاصله مسواک بزنید