واقعامدیونی داره حق به گردن کسیه که دروغ بگه واحساسات مردموبه بازی بگیره خداروخوش نمیادتوروخداالکی نیاین تاپیک بزنین روح وروانموبهم ریختین کم بدبختی وغم داریم نکنین توروخدااین سرگرمی نیست بادروع حال مامادرهای بدبختوبدمیکنین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابا سرکاریه من قبلا تاپیکاشو دنبال میکردم فهمیدم یه بچست که داره خودشو سرگرم میکنه یکی دوتا نظرم دادم وقتی نگا اسم کاربریش کردم یادم اومد کیه سریع خارج شدم از تاپیک
پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲
اینا همش دروغه کسی که میخاد خودکشی کنه یا از خونه فرار کنه که نمیاد دوساعت رجز بخونه کارو یسره میکنه 😑میان دوساعت اینجا داستان میبافن با روحیه کاربرا بازی میکنن ننه من غریبم بازی در میارن نمیدونم از اینکه بهشون ترحم بشه ب چی میرسن
پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
خداکنه دروغ باشه ومتاسفم براش که اینقدرحالمونوبدکرد
بابا یه جا قبلا گفت مادرشوهرم مرده سالگردش منم حوصله ندارم مجردی یواشکی فرار کرده بود مسافرت یه جا دیگه گفت پیش مادرشوهرم تو خواب حرف زدم همه حرفا شنیده،یکی از فانتزیای ذهنش فراره
پدر و مادر چراغ خونن،،خدایا چراغ هیچ خونه ای رو خاموش نکن...الهی آمین🤲