2777
2789
عنوان

چرا کودک همسری این همه زیاد شده؟

745 بازدید | 65 پست

بجای اینکه دنبال کارو ورزش و تلاش واسه مستقل شدن باشن همه ازدواج می‌کنن

من تقریبا نزدیک ب ۲۰هستم مطمئنم کم کمش بخوام تمام خوشی هارو کرده باشم مستقل کامل بشم میتونم آماده بشم

بعد طرف هنوز ۱۵ یا۱۶سالشه تازه عقد کرده😅🥲یا مثلا دخترای ۱۹ساله واسه پسر همو جر میدن ک چی؟

چرا اوضاع و فرهنگ جامعه اینقدر پایین اومده؟

چرا باید بفکر اهدافشون نیستن؟

چرا ی عده ای زیاد ببخشید ک خیلی احمقن فک کنن هرکی ازدواج نکرده خواستگار نداشته یا ب درد نمیخوره؟

واقعا ازدواج چیزی نداره جز بدبختی و کنیزی شوهر جان تازه فکر هم کنه هیچکاری نمیکنی 

ازدواج باید در زمان درست انجام شه

نظرتون چیه؟خیلی ناراحتم از این اوضاع تقریبا کل دوستام شوهر کردن دوست و آشنا هم همینطور😐

مامان منم میگه تا دستت نره تو جیب خودت خبری از خواستگار نیس خودمم باهاش موافقم ولی دیگران زیاد ادعا درمیارن واسم انگار جایزه اسکار گرفتن والا😂

بخش زیادیش تقصیر خونوادهاشونه ک رسما ب دختر ب چشم صندوق موز نگا میکنن و فک میکنن جنسن منتظرن زود ردش کنن بره ک رو دستشون باد نکنه🗿💔

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج کنیزی نیست دو نفر ادم بالغ با هم ازدواج میکنن همدیگه رو درک کنن عاشقانه همو بپرستن از پس تمام مشکلات برمیان با هم پیشرفت میکنن  و سعی میکنن به اهدافشون برسن این ازد‌واج درسته 

هرکسی شرایط،وفرهنگ خودش رو داره نباید بقیه رو زیر سوال ببریم چون با فرهنگ ما تفاوت دارن

خب فرهنگ غلطیه 

هر فرهنگی درست نیست 

مخصوصا کودک همسری ک ن تنها فرهنگ نیست بلکه جنایته🚶🏾‍♀👍🏿🙂

🚶🏾‍♀ 𝙫𝙚𝙜𝙖𝙣و حامی حقوق حیوانات و محیط زیست🤝🏿💚🌱🐑 دختر فرشته نیست، قدیسه نیست، مایه ننگ نیست، ناموس نیست، زیبایی هم به کسی بدهکار نیست، وظیفه راضی نگه داشتن کسیو هم به دوش نمیکشه،  اون یه انسانه با همه صفتای خوب و بدی که داره، اگه غیر اینو قبول داری پس مشکل داری با خودت حلش کن  -محمدرضا برخورداری- 🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界