2777
2789
عنوان

نبض زدن شکم

292 بازدید | 21 پست

من فقط ی بار بدون ناپرهیزی نزدیکی داشتم 

ولی احساس میکنم شکمم نبض میزنه 

پری هم نامنظمه دوماه نمیشم ی ماه میشم 

ی پسر دارم اصلا دوست ندارم دومی و بیارم 

از ازمایش وحشت دارم ک نکنه مثبت بشه 

چیکار کنم ؟ 

بی بی چکم منو نشون نمیده سر پسرم هر چهارتاش منفی بود در حالیکه هفت هفته بودم 

به نظرتون توهم زدم ؟ دارم دیوونه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی ک فقط ی بچه میخواد نهایت افسردگیه پسرم پنج سالشه اینکه دوباره برگردم از اول تنمو میلرزونه🤣

وای پسرتم بزرگ شده 

شاید اصلا باردار نبودی

یا اینکه یه نی نی خیلی ناز گیرت اومد 

تو که پسرت بزرگ شده دیگه چی تنت رو میلرزونه

به کسی ک فقط ی بچه میخواد نهایت افسردگیه پسرم پنج سالشه اینکه دوباره برگردم از اول تنمو میلرزونه🤣

ببین دستگاه بزار  تا چند سال باردار نشی ، منم بچه نمی خوام دوسال عروسی کردم اما بعضی اوقات پریودم بازی در میاره اما این ماه دیگه گولش نمی خورم هیچ بی بی چک هم نخریدم که بهش ثابت کنم من زرنگ ترم هفت روز نشدم 🤣🤣🤣

وای پسرتم بزرگ شده  شاید اصلا باردار نبودی یا اینکه یه نی نی خیلی ناز گیرت اومد  تو که ...

پسرم حسابی شلوغه و اذیتم کرده 

ناشکر نیستما ولی خدا بده به سقط حتی فک نمیکنم 

ولی میگم خدا کنه نشه 

ببین دستگاه بزار  تا چند سال باردار نشی ، منم بچه نمی خوام دوسال عروسی کردم اما بعضی اوقات پریو ...

پنج سال جلو گیری طبیعی میکنم ی بارم از دستم در نرفته ولی سری پیش گفتم با ی بار ک نمیشه 

ولی نبض میزنه 

پری من شده تا سه ماهم نشه 😅😅😅