2777
2789
عنوان

الگوی مطلوب تربیت فرزند از نظر من

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 48 پست

ببین بچه برا مدرسه و ترس از معلم هست درسشو میخونه ک جلو همکلاسی هاش خجالت نکشه اگر مادر یا پدر بخان درس بدن صدرصد اون ترسو بچه نداره دوم هم برا مدرسه میدونه وظیفشه باید صبح زود بیداردبشه اگر مادر یا پدر باشه نه یکساعت دیگه بلند میشم دوساعت دیگه بلند میشم واقعا نمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس بعدا دانشگاه هم نباید بفرستی سرکارهم نباید بره  بچه ای که عادت کنه به خونه موندن ولم دادن ...

درست می فرمایید 

دوران کرونا باعث عقب ماندگی درسی خیلی از دانش آموزان شد که درصد زیادیش از طرف خانواده ها بوده و همین طور نطم پذیری،  معاشرت و انعطاف و .. هم متاسفانه کم شد 

و همه اینها طی این ۳ سال که مجدد مدرسه ها شروع به کار کردن خودشو واضح نشون داده 

تو جمع بندی کلی منم با آموزش در مدرسه موافقم

نه خیلی فرق داره خب 

خب چه فرقی داره😅

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
حضور در محیط نه تنها هیچ فایده ای ندارد بلکه کلا ضرر و زیان دارد برای تربیت فرزندان 

ب نظرم اگه پدرو مادر تو تربیت بچه قسنگ پیش برت محیط بیرون اسیبی نمیتونه ب بچه ها بزنه..... 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

از اون تئوری هایی هست که جالب به نظر میان ولی توی دنیای واقعی اصلا بدرد نمیخورن . 

مدرسه حسابش با کلاس تفریحی خیلییی فرق میکنه ، بچه ها توی مدرسه با کلی چالش روبرو میشن که باید حلش کنن و خیلییییی بهشون کمک میکنه برای زندگی توی جامعه واقعی ، بیرون از چتر حمایتی مامان و بابا ، آماده بشن . یاد میگیرن چطور با بقیه کنار بیان ، کجا دعوا کنن ، کجا نظر جمع رو قبول کنن ، کجا روی حرف درستشون بمونن حتی اگه بقیه مخالف باشن .

دقیقا مثل یه جامعه کوچیکه که باید تمرین کنن توش هم با بقیه کنار بیان ، هم از حق خودشون دفاع کنن هم کاراشون رو توی یه زمان مشخص و با یه قانون های مشخص انجام بدن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

این توضیح یکی از والدین هست ک فرزندش مدرسه مفیده سبکشون مث سبک اروپایی هاست

میگفتن 

همه چی ب شیوه ی گروهی هست 

و دورهمی و علمی و عملی 

مشق ندارن 

کلا سبک‌جالبیه 

البته هزینه های بالایی هم داره 

اولش فکر کردم فحش دادی بعد دیدم home school هست 😄😄😄

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
لطفا بیشتر توضیح بدهید دوست عزیز 

نه اموزش پرورش کنار میاد

نه معلم مناسب در جامعه هست

نه فرهنگ جامعه هنوز پذیراست

بچه بعدا هزینه روانی بیشتر میده

اگر میتونید مدارس خاص برید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
این توضیح یکی از والدین هست ک فرزندش مدرسه مفیده سبکشون مث سبک اروپایی هاست میگفتن  همه چی ب ...

منظومه خرد؟