2821
2789
عنوان

دوستان بیاین

101 بازدید | 8 پست

دامادمون به پدرم بی احترامی کرد شستمش جوابشو دادم تا خفه بشه 

مامانم برگشته میگه خیلی شری و پررویی

خب چرا ایقد زنا بی عرضن مگه شوهر کمه؟

طرف ب پدر من توهین کرده سکوت کنم؟

میگه خونه شوهرم رفتی فقد باید بگی چشم

شوهره من اگه ازدواج کنم غلط کرده بزاره بهم چیزی بگن

فقد دخترا رو بی عرضه بار میارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگر منم‌ نمیشوری اومدم بگم آفرین 🚶🏻‍♀️😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
اگر منم‌ نمیشوری اومدم بگم آفرین 🚶🏻‍♀️😂

دیوانه نیستم ک الکی بپرم ب بقیه

من وقتی ناراحت و عصبیم از خودم

با هیشکی حرف نمیزنم ک اذیتش نکنم

ولی کسی غلط کرده بره رو عصابه ادم🥲

دیوانه نیستم ک الکی بپرم ب بقیه من وقتی ناراحت و عصبیم از خودم با هیشکی حرف نمیزنم ک اذیتش نکنم و ...

نه شوخی کردم عزیزم 🫂❤️😂

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
نه شوخی کردم عزیزم 🫂❤️😂

از بچگی هی گفتن دختری دختری پسر بهتره

ب مادر خودمم رو نمیدم

یکاری کردن هرچی بگن منطقی فک میکنم

از زاویه دلسوزی نگا نمیکنم

اره!

من جز خودم هیشکیو ندارم

از بچگی هی گفتن دختری دختری پسر بهتره ب مادر خودمم رو نمیدم یکاری کردن هرچی بگن منطقی فک میکنم از ...

درکت میکنم‌ چیزی که همیشه تو این جامعه بوده 🥲💔

اشکالی نداره غصه نخور ❤️