2777
2789

دعا کنین واممون هرچه زودتر جور بشه🙏🏻🌙

مشکلاتتونو بگین براتون صلوات میفرستم❤

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

من فوق العاده ب دعا اعتقاد دارم مخصوصا غریب در حق غریب

چون بدون هیچ چشمداشت و بدون تظاهره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دعا کنید خیانتای شوهرم تموم شه یا ادم شه بجسبه به زندگیش و زن و بچش یا بمیره

برات صلوات فرستادم

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
مشکل من عوض کردن خونه اس  دعا کنین بتونیم عوضش کنیم

ایشالا حل میشه

ای کاش یکی برا من تاپیک میزد دلم میخواست مشکلم رو بگم و بچه ها راهنمایی کنن

توکلت به خدا باشه برای حل مشکلت دعا میکنم