2777
2789

این تاپیکی که پربازدید شده رو خوندید؟ خیلیا اومدن گفتن ما هم همینطور. آخه چرا؟ دیگه کاری راحت تر از دلبری کردن وجود داره؟ میدونم بعضیاتون چون خجالتی هستید میگید سخته و فلان ولی باور کنید این یه موردو یاد بگیرید خیلی برد میکنید. لازم نیست یهو یه شبه تبدیل بشید به آفرودیت. یه ذره یه ذره تلاش کنید خجالتتونم میریزه

حالاشمابلدید چندروش بنویس بقیه ببینن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو یاد بده ما رو

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
حالاشمابلدید چندروش بنویس بقیه ببینن

پادکست زن خواستنی مهرداد آقاجانی رو گوش کنید.

ولی در کل چند تا موزد بخوام یگم این که تو خونه لباس خوب بپوشید. حتما لباس خواب بپوشید موقع خواب. وقتیدمیاد خونه آرایش کنید.دبعضی وقتا آهنگ بذارید برقصید. ماساژش بدید و... 

چ جوری خوووو😫

با یاد گرفتن رقص های بلی دنس، سالسا، کیزومبا، شافل، باباکرم، زومبا، بندری، قاسم آبادی و خرید لباس سرهمی مجلسی و یا لباس ماکسیم همراه با آهنگ های بیس دار به راحتی می تونید از شوشو دلبری کنید 

خودت چه جوری از شوشو جونت دلبری می کنی؟ لطفا تجربیاتت را با کاربران به اشتراک بگذار 

کلا یه چیزی بگم این درمورد همه مردا صدق میکنه. مردا خوششون میاد زنشون از یقیه زیباتر باشه اسن شکلی احساس قدرت میکنن. واسه همین اگه تو جمعی برم سعی میکنم حسابی یه خودم برسم حتس اگه جمع خودمونی باشه. وقتی میاد خونه حتما براش یه چای یا قهوه یا هر‌چیزی میبرم میشینم کنارش صحبت میکنیم و اصلاااااا غر نمیزنم‌. اگه خسته باشه ماساژش میدم. هیچوقت تو خونه لباسذرنگ و رو رفته و سوراخ و... نمیپوشم. بعضی وقتا براش میرقصم یه وقناییم اونم بلند میکنم با هم برقصیم‌. تو جمع همیشه ازش تعریف میکنم نمیگم زشته و فلان. بازم بگم؟😁

دوستانی که می خواهند  «عشوه آمدن» را به صورت عملی بیاموزند به کلیپ بازیگر مطرح سرکار خانم نگین صدق گویا در سریال به کجا چنین شتابان، نگاهی بیاندازند، ایشان در یکی از قسمت های این سریال برای آقای بابک حمیدیان، عشوه می آیند، لینک این کلیپ در سایت آپارات را همین جا برایتان به اشتراک می گذارم. 

https://www.aparat.com/v/Jj6XD