یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
زایمان طبیعی داشتم خیلی بد بخیه خوردم بچه هام زردی داشت رو۲۰بیمارستان بستری شد منم با اون حالم یک هفته بیمارستان پیشش بودم بخیه هام عفونت شدید کردبه ام ترخیص شد خودم دوروز بخاطر عفونت بستری شدم
بعد یکماه بخیه هام کمی بهتر شد وجوش خورد وتونستم بشینم دیدم دستشویی میرم جون میدم فک نمیکردم چیز مهمی باشی ولی الان ۵ماهه دربه در دکترام میگن شقاق هر دارویی وهر پمادی استفاده کردم ولی خوب نمیشم
نمیتونم بچه ام ونگهداری کنم شیرخشکی شد شوهرم سه ماه خونه نشست همه پولامون وطلاهارو خوردیم به امید اینکه من خوب میشم اما نشدم فقط گفتم ببینم کسی این مشگل براش پیش اومده یعنی خوب میشم یا تا همیشه این عذاب باهامه