الان تو تلگرام میگشتم یه کانالی بود تبلیغ بسته بندی در منزل میکرد واسه حبوبات و اسکاچ اسباب بازی و ....منتها گفتن ثبت نام رایگانه فقط باید یه نامه کتبی امضا کنی که وسایل دستت امانته و درست استفاده میکنی!!!به نظرتون کلاهبرداریه؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه کردی هم یه امضای الکی بزن محض احتیاط بعد هم اگه اطلاعات خیلی شخصی ازت میخواستن مث چه میدونم کد ملی و اینا شاید مشکوک باشه هرچند این روزا اینطور اطلاعات به جز همون امضا روی اینترنت هست همه اش با اینهمه هک که اتفاق افتاد.
اسی من پارسال اطلاعات مثل کدملی و شماره تماس وآدرس خونه و یه شماره حساب که استفاده نمیکردم هم فرستادم ولی خبری نشد فک کنم الکیه مگه اونارو کارخونه خودش بسته بندی نمیکنه؟
چندسال پیش یکی از این بسته بندیارو دستگیر کردن چون کل ا ه. بردار بودن. یادمه حقوق ماهانه اش خیلی زیاد بود ولی پول بابت ضمانت میگرفتن، و بعد هیچی نمیفرستادن و جوابتم نمیدادن. اسمش یادم رفته.
چندسال پیش یکی از این بسته بندیارو دستگیر کردن چون کل ا ه. بردار بودن. یادمه حقوق ماهانه اش خیلی زیا ...
اره فک کنم یادمه منم کانالشو داشتم حتی تصمیم داشتم ثبتنام کنم که یه دفعه پلیس فتا تو کانالشون پیام داد که بخاطر کلاهبرداری این کانال از دسترس خارج میشه