2777
2789

رزومه فرستادم گفتم میام صبحت میکنیم بعد پرسیدم این ساعت این روز هستید دیگه من بیام برای مصاحبه نه جوابی نه چیزی مریضن کدوم خری میره از ۸ صبح تا ۶ عصر برای این کار کنه اونم بدون ناهار نیم ساعت طرف وقت داره بره خونه بخوره بیاد تازه چس کلاس هم میاد جواب نمیده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خلایق هر چه لایق ولش کن اصلا

اینا دنبال یکین طرف بیافته به پاهاشون بگه تروخدا بزار اینجا کار کنم منم ک اون اخلاق رو ندارم طرف باید بیافته به دست پای من وگرنه خودم تریدر فارکسم فقط یه مدت کوتاه خواستم برم سرکار تا پولی جمع کنم ترید بزنم

خوب جوابشو دادی

خدا نکنه اینجور آدما ب یه مقام و منصبی برسن وگرنه دیگه خدارو هم بنده نیستن

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
خوب جوابشو دادی خدا نکنه اینجور آدما ب یه مقام و منصبی برسن وگرنه دیگه خدارو هم بنده نیستن

مشحصه ۷ تومن میخواد حقوق بده خون طرفو بکشه تو شیشه دنبال یکی تو سری خوره هعی زنگ بزنه منت بکشه بگه بزارید اینجا کار کنم

مشحصه ۷ تومن میخواد حقوق بده خون طرفو بکشه تو شیشه دنبال یکی تو سری خوره هعی زنگ بزنه منت بکشه بگه ب ...

تو این دوره زمونه باید خودت بتونی آقای خودت باشی.

من اگر از دستم بر میومد یه مغازه برای خودم جفت و جور میکردم که منت هیچ بنی بشری  رو نکشم

حتی شوهرم

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد