قلبم داره آتیش میگیره دلم بحال خودمو بچم میسوزه گناهِ منو این بچه چیه که باید اینجوری زندگی کنیم. بخدا هیشکی از دلم خبر نداره قلبم تیر میکشه. پارسال که خودش اعترراف کرد دوسال با یه دختره بوده و مثل زن وشوهر بودن اما تموم شده خدا میدونه چرا الانم چندوقته خیلی خیلی شک دارم حس میکنم دوباره با همونه اینی که بزور حموم میرفت الان تندتند میره هی اصلاح میکنه موهای بدنشو حتی.. یروز درهفته ام خونه نمیاد الکی میگه با دوستامم میدونم با هم قرار دارن منم نزدیکش میشم پسم میزنه خودشم که سمتم نمیاد. حالم ازش بهم میخوره بی پولیش از یطرف الانم که بخاطرش اومدم خونه مادرش با اونا زندگی میکنم چون نتونست خونه اجاره کنه. بخدا الان منو پسرم تو یه اتاق خواب کوچیک نشستیم اونم رفته دنبال عشق و حالش آخه چرا با ما اینکارو میکنه مگه من چیکار کردم
ممنون عزیزم درست میگی تمام حرفات کاملا حقه من هنوزم دوسش دارم که وقتی میره بیرون ناراحت میشم یا وقتی ...
عزبزم این زنای هرزه جادوگرن
هرکاری بگی ازشون بر میاد چه زبونی هم دارن مگه کار هرکس هست زندگی پاشوندن اینا خوب بلدن
شوهرتو چیز خور کردن نمیدونم چطور باطل کنی اما پیش دعا نویس نرو
ما که هرچی گفتیم به باد هوا گرفتی تابحال
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
سفر کربلا چ دردی ازت دوا میکرد. ؟ حداقل حق حقوق انسانیت مث حق طلاق و ... رو در کنارش میگ ...
عزیزم چند روز پیش صحبت مهریه بود طرف میگفت جهاز میخرم حق طلاق میدم اما مهریه 30 تا
بعد همه میگفتن لیاقت نداری این امروزیه این حق و حقوقتو بهت داده لیاقت نداری مهریه چیه فلان
الان بیان ببینم چی دارن بگن
ان شالله خدا دری بهت باز کنه نجات پیدا کنی
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
تو خونه مادرشوهرت کار نکن ببین تا وقتی اونجا کار میکنی ننه ش از خداشه ک لم بده و یکی دیگه کارای خونه رو بکنه از شخصیتت اینطور برداشت کردم ک اهل کار کردن تو خونشون هم هستی هرگز این اشتباه نکن و برعکس، تا میتونی بخور و بخاب و رو مخشون برو اونوقت ببین چجوری موندنت تو خونشون میشه براشون عذاب،ننه ش خودش میره ب پسرش میگه بیا زن و بچتو ببر
یکم بدجنس باش ب فکر بچت باش اون جز تو کسیو نداره پس بخاطر بچت یکم قوی شو
سلام عزیزم خوبی میگم یه سوالی دارم. شوهرت به هیچ وجه راضی نمیشه که حضانت بچه رو بهت بده؟ مثلاً اگه کسی باهاش صحبت کنه؟ پادرمیونی کنه؟ یا در قبال مثلاً یه مقداری پول شما رو طلاق بده و حضانت بچهات رو بهت بده؟ نظرش رو پرسیدی؟
بخدا عین یه خواهر واست غصه خوردم تاپیکاتو خوندم،برات ذکر روزانه میگم ان شاءالله تا روز میلاد امیرالم ...
میای براش صلدات برداریم؟ من هرچی بهش باد دادم انجام نداد فک کنم طلسمش کرده اون زنیکه واسه همین سنگین شده
من میتونم صلوات بردارم اگر 14 نفر جمع بشیم روزی 100 تا بفرستیم هر روز هدیه به یک معصوم تا 14 روز
روز 14 مال امام زمان گرو نگه میداریم واسه حاجتش