2777
2789

سلام دوستان پسرم سه سالشه .کارگاه مادر وکودک میبرمش یا بازی نمیکنه اگرهم بازی میکنه مربی ش باید نگاهش نکنه یا فیلم اگر بگیرن بازی نمیکنه .آنقدر براش توضیح دادم که مامان خانم مربی باید ما را راهنمایی کنه باید نگاهمون کنه .دیگه نمیدونم با این ویژگی خجالتی بودنش چکار کنم ؟؟؟

کاربر قدیمی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش زور نکنید که برو و نترس و خجالت نداره که و...

اتفاقا این بدتر میکنه اوضاع رو.

از کارای کوچیک شروع کنید مثلا پول تاکسی و مغازه دار رو بدید اون حساب کنه‌ اما اگه لحظه آخر نکرد ازش آروم بگیر و بدون هییچ واکنشی خودت حساب کن و دستشو مهربانانه بگیر و برو. هیچ نصیحتی هم نکنی.

خودتون پررو باشید. هرجا میرید بلند سلام کنید. بهش نگید سلام کردی؟

در قبال حرفای دیگرانم جلوی خودش بلند جوری که بشنوه بگید نه بچم اصلا خجالتی نیست طول میکشه تا به کسی اعتمادکنه!

مهد حتما بذارید. مادر و کودک فایده نداره!

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود