2777
2789
عنوان

خواهرانه ازتون راهنمایی می‌خوام

369 بازدید | 17 پست

من حدودا بیست سالمه جای جوش ب صورت فرو رفته دارم می‌خوام برم دکتر پوست ک لیزر یا سابسیژن کنه ولی واقعا دو دلم ب نظرتون تو این سن انجام این کارا ب صلاحه؟

یا بزارم چند سال بگذره تا شاید رفع شد؟

واقعیتش من به جای شما بودم انجام میدادم. ببین اینجا ایرانه واقعیت اینه خیلی به باطن در وهله اول نگاه نمیکنن . به نظرم چون شما توی سن جوانی و آشنایی با آقایون هستی بهتره پوستتون قشنگ تر باشه  

خدایا شکرت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من پوستت و دستکاری نکن همه این دوره رو گذروندیم اغلب نشونه هاش هم مونده  یه چیز طبیعیه&n ...

تو چقدر خوش قلبی که بهش میگی رو مسائل مهم تر زندگیش تمرکز کنه من دورانی ک میخواستم برای آزمون بخونم دوستم میگفت پوستت مهمتره برو به پوستت برس 

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸
تو چقدر خوش قلبی که بهش میگی رو مسائل مهم تر زندگیش تمرکز کنه من دورانی ک میخواستم برای آزمون بخونم ...

دقیقا اطرافیان ب من میگن پوستت از همه چی مهم تره و درس و بیخیال 

بنظر من پوستت و دستکاری نکن همه این دوره رو گذروندیم اغلب نشونه هاش هم مونده  یه چیز طبیعیه&n ...

بله مسئله مهمی مثل کنکور پیش رو دارم ولی واقعا پوستم اونجوری ک شما میگین نیس ک من بیخیالش بشم

همه ام میگن پوستت و خوب کن

تو چقدر خوش قلبی که بهش میگی رو مسائل مهم تر زندگیش تمرکز کنه من دورانی ک میخواستم برای آزمون بخونم ...

خوبی از خودته قشنگم

اطرافم متاسفانه زیادن آدمایی که وقتشون تو سالن ها و جراحی های زیبایی میگذره ولی بلانسبت اندازه گوسفند فهم و شعور ندارن 

مهارت و هنر خاصی هم برای ارائه ندارن فقط زوم کردن روی یک بُعد از زندگی 

برای ایشون هنوز زوده خودشون و بسپارن دست جراح و پزشک زیبایی 

الان درس بخونن پیشرفت کنن جایگاه خودشون و پیدا کنن تو اجتماع به یه خودباوری و اعتماد به نفسی میرسن که پوست براش تو درجه های پایین اهمیت قرار میگیره 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!
بله مسئله مهمی مثل کنکور پیش رو دارم ولی واقعا پوستم اونجوری ک شما میگین نیس ک من بیخیالش بشم همه ا ...

شما درگیر کنکور و درس میشی 

ممکنه از بیخوابی پای چشمات گود بیفته

پوستت کار بشه

چاق یا لاغر بشی

به هدفت فکر کن نتیجه خوب بگیر 

وقت زیاده واسه این چیزا

هر چند بهت قول میدم یکی دوسال دیگه برات بی اهمیت میشه 

الانم چون دیگران هم بهت گفتن حساس شدی 

هر روش درمانی عوارض خودش و داره 

آدما به اندازه ی سختی هایی که کشیدن ، سخت میشن!!