2777
2789

سلام بچه ها من شوهرم یک آدم مغرور و کینه ای سر یک مسئله ای با من قهر کرد الانم 56  روز همیشه توقع داشته من کوتاه بیام ولی این دفعه دیگه کوتاه نیومدم آدم مستقلی هستم میخام بهش فکر نکنم و از نظر روحی بهم نریزم دوتا بچه دارم تو خونه باونا سرگرم هستم ضمنا میخام ورزشم دوباره شروع کنم ولی حوصله ورزش ندارم لطفا از تجربیات ورزشی تون که نیاز به باشگاه نباشه بگید

به نظرم تسلیم نشو اگر همیشه توقع داره تو پیش قدم بشی این دفعه اصلا کوتاه نیا اون داره آستانه تحملت رو می‌سنجه 

ان شاءالله آشتی کردید دیگه الکی قهر نمیکنه...

به نظرم تو قهر کردن خیلی حساب گره و رو نقطه ضعف حساب کرده

زیاد قهرم خوب نیستاااااا، آقایون این زمونه اینقدر بدن که تو نبودت جایگزین سریع میارن .. نبود منظورم فقط حضورت نیست کلا باشی و باهاشون قهرباشی هم همون حکم رو براشون داره.. 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری قهر خوب نیست 

حالا نمیدونم ولی کلا یکبار منطقی باهاش صحبت کن بچه که نیست قهر کنه دوتا آدم بالغ میشینن باهم صحبت میکنن مشکل رو حل میکنن نه قهر 

اینستا اگر داری اونجا کلی پیج هست که حرکات ورزشی یاذ میدن

مشخصه شما هم نیاز داری که آشتی کنی همینکه فکر میکنی اعصابت بهم میریزه این یعنی نیاز بر فرض مثال نیاز هم نباشه بچه ها چه گناهی کردن ؟ دوتا بچه هم پدر میخوان هم مادر .یار کشی نکنید و بچه ها رو توی دعاهاتون دخالت ندید . اگر حرف همو نمی فهمید با هم برید پیش مشاور . غرور رو بخاطر بچه ها بزارید کنار . ورزش و .... همیشه هست همیشه هم میشه انجام داد 

تو یه خونه زیر یه سقف ۲ ماه قهر بودن ورابطه نداشتن خیلی بده میدونی چه آسیبی داری از لحاظ روحی به بچه هات میزنی اونا با وجود بچگیشون همه چیزو میفهمن و نبود محبت بین پدر و مادر اذیتشون میکنه

چطور جفتتون اینقدر سرد هستین؟  فقط به فکر غرور خودتون نباشید لطفا به اون بچه هام فکر کنید

تو یه خونه زیر یه سقف ۲ ماه قهر بودن ورابطه نداشتن خیلی بده میدونی چه آسیبی داری از لحاظ روحی به بچه ...

واقعا برام جالب شد سر چی دعواتون شده که موضوع اینقدر جدی بوده و باعث ۲ ماه قهر شده اگ دوست داشتین بگین؟