2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا الان کجاست ؟؟طفلک خانوادش،آخه مگه میشه یه نفر یهو گم بشه و دیگه نتونن پیداش کنن؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من از همون اول گفتم این خودش با پای خودش رفته

بچه که نیست گم بشه

اطلاعات ایران انقد قویه که یه مورچه تکون میخوره میفهمن

پهپاد آمریکایی رو از آسمون میارن پایین اونوقت یه دختر رو نمیتونن پیدا کنن؟

حتی یکی از مأمور هم گفته ایشون با پای خودش رفته اگه دزدی چیزی وسط بود سریع میفهمیدیم و از خودش سرنخ بجا میذاشت

گفتن حتی اون جاهایی که دوربین داره رو هم حواسش بوده که یهو از رو دوربین پیدا نکنیم

من که میگم قاچاقی رفته ترکیه با همون پول طلا که فروخته

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
من از همون اول گفتم این خودش با پای خودش رفته بچه که نیست گم بشه اطلاعات ایران انقد قویه که یه مور ...

اگه رفته بود یه پیامی میداد به باباش که اینقد نگران نباشه

اگه رفته بود یه پیامی میداد به باباش که اینقد نگران نباشه

خب شاید باهم مشکل داشتن ما که تو عمق زندگی طرف نیستیم بفهمیم چجوری زندگی میکنن

یکی از فامیلای ما عین لیلی و مجنون بودن همه به عشقشون حسودی میکردن چند ماه پیش دختره خودشو کشت بعداً گندش دراومد که مرده اذیتش میکرده خیانت میکرده

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خب شاید باهم مشکل داشتن ما که تو عمق زندگی طرف نیستیم بفهمیم چجوری زندگی میکنن یکی از فامیلای ما عی ...

اره شاید اینطور باشه ما خبر از چیزی نداریم فقط ظاهر قضیه میبینیم