2777
2789
🥲 مگه باید لوله هارو برداری منم دیروز عکس رنگی انداختم نوشته هیدروسالپنکس خفیف دوطرفه  وااای ...

انشالله خفیف باشه برنداری .... ولی من پیش ۶تا متخصص نازایی و ivfرفتم میگن باید برداری و بعد ivfکنی چون مایع جمع شده تو لوله باعث میشه ivfمنفی بشه ..... من خفیف نیستم دکتر گفتم فک کنم شدیدع 

صلوات بفرستين برام مادر بشم 😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خفیف باشه برنداری .... ولی من پیش ۶تا متخصص نازایی و ivfرفتم میگن باید برداری و بعد ivfکنی چ ...

وای عزیزممم . 😭 چقدر ناراحت شدم برات.

اگر لوله رو برداری چی میشه 

الان مال من خفیفه با دارو حل میشه استرس دارم تا عصری میمیرم تا برم دکتر ببینه

👨‍👩‍👦
انشالله خفیف باشه برنداری .... ولی من پیش ۶تا متخصص نازایی و ivfرفتم میگن باید برداری و بعد ivfکنی چ ...

نمیشه لاپاروسکوپی کرد و بازشون کرد؟ 

ولی حتما پیگیری کن عزیزم. من به خاطر لوله دو بار ep شدم و یه لولمو برداشتم. الهی نتیجه خوبی بگیری به حق حضرت مادر‌. 

الهی نگاهی
وای عزیزممم . 😭 چقدر ناراحت شدم برات. اگر لوله رو برداری چی میشه  الان مال من خفیفه با دارو ...

فقط باید ivf کنم انشالله ک حل میشههه برای شما و حتی برای من شما بچه داری ؟؟ چه دارویی داده ؟؟

فقط باید ivf کنم انشالله ک حل میشههه برای شما و حتی برای من شما بچه داری ؟؟ چه دارویی داده ؟؟

دارو هیچی نداده فقط برای. بزرگ شدن فولی داد و عکس رنگی .که دیروز رفتم گرفتم 

نه ندارم

👨‍👩‍👦
نمیشه لاپاروسکوپی کرد و بازشون کرد؟  ولی حتما پیگیری کن عزیزم. من به خاطر لوله دو بار ep شدم و ...

والا این دکترا ب من امیدی ندادن لوله هیدرو یعنی مایع جمع شده و پر از عفونته