ولی تو اشناهامون دیدم یکی ۴ میده یکی ۷ میده یکی ۲ میده
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اینجوری خیلی بده به نظرم یکی از دلایلی که دوس ندارم شاغل باشم با اینکه خیلی علاقه دارم همینه
من ی مدت شغل بودم میتونم بگم بدترین تجربه زندگیمه نه از لحاظ شغلش اینکه هم خانه دار باشی هم مادر و هم شاغل،اگر مشکل مالی ندارید و ماهیانه مناسب دارید هرگز بهش فکر نکنید ، ی مدت که اگه با همین ماهیانه ناچیز چیزی برای خونه هم میخریدم به روی خودش نمیورد انگار وظیفه س ،مردها خیلی سواستفاده گرن