بیایین بگین چه غلطی کنم حالم خیلی بده خواهشاً نگین روانشناس و مشاور فلان
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول اینکه تپش قلب شدید گرفتم..دوم اینکه به زنه هرزه باشوهرم دوسته که پارسال مچشوگرفتم دوباره امشب هم دیدم ارتباط داره پارسال گفت سوتغاهمه
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش