2777
2789
عنوان

مشکل چاقی دردودل😔

318 بازدید | 23 پست

امروز تو مطب دکتر یه خانم پیشم نشسته بود منو به حرف گرفت من خودم زیاد خوشم نمیاد با غریبه حرف بزنم و خب من اضافه وزن دارم این خانم برگشت گفت خوشگلی قیافت به دلم نشست منم خوشحال شدم گفتم ممنونم بعد گف حیف که چاقیت زشتت کرده اینجا من اینطوری شدم😐😐🥲

نپرسین وزنت چنده وزنم حوریه ۱۰کیلو اینا اضافه دارم ولی خیلی نشون میده حتی چنبار اطرافیان تیکه انداختن اونروز شام مهمون بودیم زنداداشم گف شیما جون خوبه حالا شامتم میخوری همه چیت سرجاشه به خنده گف

باورتون میشی بعدش نتونستم بخورم انگار سنگ قورت میدادم یه چند مدتع این حرفارو زیاد میشنوم شاید واسه بقیه حرفه ولی انگار منو میکشن هربار که میشنوم

یا یبار دکتر رفتم گف اندامت شبیه زن ۴۰سالس

والا خودمم متنفرم از رون و پاهای چاقم حتی حاضرم با چاقو بگیرم بکنم گوشتاشو 😭😭

خیلی ناراحتم از طرفیم نمیتونم لاغر شم کاش میشد بمیرم ولی این حرفارو نشنوم

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

چرا نمیتونی لاغر شی

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نمیتونی لاغر شی

نمیشه اصلا وزنم بزور کم میشه تا یه کیلو می‌خوام کم کنم چن هفته طول می‌کشه از طرفیم مشکلات تیروئیدی دارم

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
خخخ  بمنم خیلی گفتن حتی ابجیام وشوهرم‌گفتن که اندازه گاو شدی  غذام‌کم‌کردم‌ هفته ای ۵ساع ...

منم تو همین وزنای قبلی توام 

درکت میکنم منم زیاد حرف میشنوم ولی تقصیر خودمه چون اراده ام خیلی ضعیفه و هیچ تلاشی نمیکنم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
منم دقیقا برعکس تو  با اینکه اضافه وزن دارم ولی همه میگن خیلی کمتر از وزنت نشون میدی  ول ...

رش

نه خیلی کمتر میخوره بهت

من چون رونام و شونه هام پهنه انگار۲۰کیلو اضافه دارم🥲

عزیزم سعی کن کم کم غذات رو به نصف برسونی  خود به خود لاغر میشی

باورت میشه امتحان کردم ولی دستام می‌لرزید سرگیجه داشتم حالم خیلی بد شد ول کردم

بعضیا تکلیف شرعی دارن که حال آدمو بگیرن. باور می‌کنی من گاهی بعضی مهمونی ها رو فقط به این خاطر نمیرم که می‌دونم اونجا ی آدم نخاله هست که اگه سر چاقی حال منو نگیره شب خوابش نمیره. حالا عوضی ها می‌دونن من بچه اتیسم دارم و روزی ی پاکت قرص اعصاب میخورم ولی فکر میکنن اگه حرف نزنن حناق میگیرن. تو ی مهمونی داشتم بستنی میخوردم. یکی از همین عوضیا برام رفت بالای منبر که مگه نمیدونی بستنی چاقترت می‌کنه. منم از حرصم جلوی خودش بستنی رو با عصبانیت پرت کردم تو سطل آشغال و پشتمو کردم بهش رفتم. چند سال پیش یکی داشت چرت پرت می‌گفت بهش گفتم شما دارین با این حرفا منو ناراحت میکنین با وقاحت گفت میگم که ناراحت بشی تا بلکه به خودت بیای