2777
2789
عنوان

کسی هست مجبور باشه تو خونه ورزش کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 31 پست
آخه اندامم زیاد چاق نیست فقط شکم در آوردم اگه شام نخورم سری بدنم لاغر میشه کلا 63 کیلو ام ولی خب بد ...

برنجو خيلي كم كن و پياده روي كن  اصلا با نرمش شكم آب نميشه داغون ميشه آدم فقط

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
یک ساعت ورزش و نیم ساعت پیاده روی

هر روز میگم از فردا دیگه ورزشمو شروع میکنم تنبلیم میشه چه ساعتی خوبه به نظرتون برا ورزش کردن؟ من چند باری که انجام دادم میذاشتم برا 10، 11 شب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم برا روحیم میخام خیلی تو خونه خسته میشم بعد آدم تو باشگاه انگیزشم بیشتر میشه، بدن سازی کار می ...

اره عزیزم بدتسازی

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

چرا شوهرت نذاره درک نمیکنم

من الان حدودا یک سال و نیم باشگاه میرم هیکلم فوق العاده شده 

یک ماه هست ژیمناستیک هم شروع کردم که رو انعطافم کار کنم 

ولی کای مربی آنلاین هسن واسه تو خونه 

هزینش هم معقوله 

سارا سوادی و فاطمه مرندی رو پیشنهاد میدم 

جدای از اون شیلی هم کلی ورزش رایگان داره که میتونی ازش استفاده کنی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
هر روز میگم از فردا دیگه ورزشمو شروع میکنم تنبلیم میشه چه ساعتی خوبه به نظرتون برا ورزش کردن؟ من چند ...

ترجیحا ۴ ساعت قبل خواب فعالیت بدنی شدید نداشته باشین

بستگی به تایم بدنت داره 

مثلا من با تمرین عصر راحت ترم ولی الان باشگاه فقط صبح بازه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چرا شوهرت نذاره درک نمیکنم من الان حدودا یک سال و نیم باشگاه میرم هیکلم فوق العاده شده  یک ما ...

بهم میگه راهش دوره ولی خب بهونه میاره میخاد من زیاد از خونه بیرون نرم، چون زیادم دور نیست خودشم بخواد میتونه ببره بیارتم😑😑

[QUOTE=324744981]هر روز میگم از فردا دیگه ورزشمو شروع میکنم تنبلیم میشه چه ساعتی خوبه به نظرتون برا ورزش کردن؟ من چند ...[/QUOTEمربی من گفته یک روز درمیون ورزش کن و به هیچ عنوان دو روز پشت سر هم ورزش نکن،  من خودم دو ساعت بعد از صبحانه ورزش میکنم،  چون وعده قبل از تمرین بعد از تمرین دارم که گفته حتما باید بخوری 

ترجیحا ۴ ساعت قبل خواب فعالیت بدنی شدید نداشته باشین بستگی به تایم بدنت داره  مثلا من با تمری ...

خب شاید تایم بدیو ورزش میکردم که سریع خسته میشدم از فردا ميندازم صبح ببینم چجوری میشه

بهم میگه راهش دوره ولی خب بهونه میاره میخاد من زیاد از خونه بیرون نرم، چون زیادم دور نیست خودشم بخوا ...

باشگاه نزدیک برو 

من هر جا میرم نزدیک ترین باشگاه رو ثبت نام میکنم

[QUOTE=324744981]هر روز میگم از فردا دیگه ورزشمو شروع میکنم تنبلیم میشه چه ساعتی خوبه به نظرتون برا ...

مرسی عزیزم نکته خوبیو گفتی باعث میشه خسته هم نشم منم همین کارو میکنم 👌

[QUOTE=324744981]هر روز میگم از فردا دیگه ورزشمو شروع میکنم تنبلیم میشه چه ساعتی خوبه به نظرتون برا ...

هیچ محدودیتی تو میزان ورزش کردن نیست شما هر چه بیشتر عضله رو تمرین بدی بیشتر رشد میکنه 

به شرط ریکاوری مناسب و خواب کافی و تغذیه خوب

همینکه بتونم شکممو آب کنم و بزرگ نشه کافیه واسم 😢

عزیزم شکم با تمرین شکم آب نمیشه 

با تغذیه و رژیم و مداومت و تمرین مقاومتی آب میشه و صبر میخواد 

بخش بزرگیش هم به ژنتیکه که البته کار نشد نداره

هیچ محدودیتی تو میزان ورزش کردن نیست شما هر چه بیشتر عضله رو تمرین بدی بیشتر رشد میکنه  به شرط ...

عزیزم من مربی دارم و طبق چیزی که بهم میگه غذا میخورم و ورزش میکنم و همسرمم چند سال حرفه ای ورزش میکنه و میگه برای کسی که تازه شروع کرده بدن نیاز به ریکاوری داره و باید استراحت کنه تا کم کم بیشترش کنی 

عزیزم شکم با تمرین شکم آب نمیشه  با تغذیه و رژیم و مداومت و تمرین مقاومتی آب میشه و صبر میخواد ...

یعنی من هر روز ورزش شکم داشته باشم به آب شدنش کمک نمیکنه؟