2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کستیک

153 بازدید | 31 پست

سلام کسی بوده تخمدان پلی کستیک باشه ولی درمان شده باشه 

مگه تخمدان پلی کستیک باعث عقب افتادن پریود نمیشه پس چرا من همش پریود میشم و طولانیه اگر دارو مصرف نکنم فکر کنم کل سال باید پریود باشم دیگه خسته شدم دارو اول مدروکسی سه ماه خوردم فایده ای نداشت الان این ماه ضد بارداری دارم میخوره به شدت معده درد و حالت تهوع دارم وتو ۱۱ روز کلی ورم کردم وزن زیاد شده خودمم از قبل چاق بودم تحرک کم دارم 

ماهیچ وقت پولدار نبودیم،ولی هیچ پولداری اندازه ما خرج خودش نکرده😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم داشتمم خیلی مضخرفه 

حتی معده دردم داشتم اونم به کل خوب شد

باید تحرک داشته باشی پرهیز غذایی و فلان

ورزش یوگا خیلییی عالیه واسه پلی کیستیک

استرس ضرر داره

قند و شکر ضرر داره 

من خیلی دکتر رفتم تا رفتم پیش یه دکتر طب سنتی واقعا حالم خوب شد خیلی کمک کرد

منم داشتمم خیلی مضخرفه  حتی معده دردم داشتم اونم به کل خوب شد باید تحرک داشته باشی پرهیز غذای ...

علایمش چی بود

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

منم داشتمم خیلی مضخرفه  حتی معده دردم داشتم اونم به کل خوب شد باید تحرک داشته باشی پرهیز غذای ...

شما پریودت چه طوری بود ؟اخه معمولا میگن بیشتر عقب میندازن چرا پس من اینجوری ام 

منم دارم ولی روی پریودام تاثیری نذاشته. همیشه مرتبم و آن تایم.

اما صورتم بدجوری موی زائد داره. تار موهای سرم بشدت نازکه و ریزش موی شدید دارم و جدیدا روی سینه هامم جوش میزنه که تماما از عوارض تخمدان پلی کیستیکه. یه چند وقتیه درگیرم ایشالا ماه آینده میخوام بیفتم دنبال لیزر و درمان و این جور کارا

علایمش چی بود

من که سونو با آز دادم سونو فقط گفت کیست ریز داری همه چی خوبه نرمال آز نرمال دکتر متخصص زنان گفت سونوت خوبه مامایی رفتم گفت سونوت خوبه مشکلی نداره فقط ضخامت رحم زده ۳ تو پریودی بودم 

علایمش چی بود

شایع ترینش پریودای نامنظم 

مثلا دوماه نمیشدم یهو بیست روز کامل من پریود میشدم اینارو داشتم دردای پریودم بیشتر از حد نرمال بود دکترم میرفتم سرم میزدن بهم گاهی با اونم خوب نمیشدم

عذر میخوام خونریزیمم خیلی شدید بود یهو نصفه شب پامیشدم میدیدم زیرم کثیف شده همیشه یه پتو مسافرتی مینداختم زیرم

بعد ی وقتایی کلا رنگ صورتم و جاهای دیگه بدنم تیره میشد از خودش قشنگ معلوم یود مشکلم هورمونیه ریزش مو هم گرفته بودم

واسه من اینا بود 

ولی میگن موهای زائد و کلفت هم درمیارن

بعضیا تعریق بیش از حد هم دارن یا بوس عرقشون خیلی تند میشه 

منم دارم ولی روی پریودام تاثیری نذاشته. همیشه مرتبم و آن تایم. اما صورتم بدجوری موی زائد داره. تار ...

من میرفتم لیزیر اوایلش خیلی خوب بود چون من خودم از قبل موی زاید زیاد داشتم بعد چند جلسه دیدم تاثیر چندانی نداره با این ۹ جلسه رفتم ولی بخاطر کیست زیاد فرقی نکرده 

شما پریودت چه طوری بود ؟اخه معمولا میگن بیشتر عقب میندازن چرا پس من اینجوری ام 

عزیزم بدن با بدن متفاوته شما باید پیش یه متخصص خیلی خوب بری آزمایش بدی از کل هورمونات به اضافه سونوگرافی

یه چیز دیگه ام که درمورد این بیماری میدونم اینه که عزیزایی که تخمدان پلی کیستیک روی پریودشون تاثیر میذاره و زیاد یا کم پریود میشن حتما حتما و در اسرع وقت باید برن دنبال درمان یا کنترل بیماریشون. چون خطرناکه

نمیخوام شما خوشگلا رو بترسونما فقط میخوام بیشتر بفکر سلامتی مون باشیم. که خدای نکرده خدای نکرده بعدا کار به جاهای باریک‌ نکشه. پس تا میتونید سریعتر برید پیش پزشکایی که توی ایران نفر اول و دوم هستن و واقعا عالمن. بذارید زودتر سلامتی تون و بدست بیارید به امید خدا😘

آرزو میکنم همه بیمارا در هر نقطه ای از این جهان پهناور که هستن سریعتر سلامتی شون و بدست بیارن💚

شایع ترینش پریودای نامنظم  مثلا دوماه نمیشدم یهو بیست روز کامل من پریود میشدم اینارو داشتم درد ...

شما الان خوب شدید ؟

من میرفتم لیزیر اوایلش خیلی خوب بود چون من خودم از قبل موی زاید زیاد داشتم بعد چند جلسه دیدم تاثیر چ ...

اره منم وقتی این مشکلو داشتم لیزر رفتم بعد لیزر دوباره موهام برگشت ولی نه مثل قبل حالا نمیدونم باید از اول برم تمام جلساتمو یا چیکار کنم