2777
2789

زیاد 

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در ارزان ترین حالت ممکن اکه بخوای شام زرشک پلو با مرغ بپزی حداقل دوتومن هزینه ت میشه 

پونصد برنج 

حداقل هشت تا مرغ میخای که میشه یک و دویست 

مابقیش م رب و روغن و این چیزا 

یه تومن کیک یه تومن میوه شیرینی 

تازه اگه قصد فینگز فود و چمیدونم از این مدل خوراکی‌ام نداشته باشی حداقل پنج. تومن هزینته 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
۲ تومن ک خوبه من رو ۵ تومن حساب کردم  ۲ تومن فقط کیکش میشه  حالا ویلا برا خودمونه

قرار نیست ک کیک بزرگ بخری هرکدوم نصف نصف وردارید ۵۰۰ بده کیک .بقیش بادکنک ابمیوه اینا بخر .بقول خودت ویلام ازخودتون

زیاد تقریبا دوتومن خیلی کم حالا

فرداتولددخترم هست فقط مامان بابای خودم بامادروپدرشوهرم امروزیک تومن به میوه وکیک دادم تازه براکیک فقط بیانه براشام هم همه چی توخونه دارم تومیگی سی نفردوتومن

عزیزم در ارزان ترین حالت ممکن اکه بخوای شام زرشک پلو با مرغ بپزی حداقل دوتومن هزینه ت میشه  پو ...

خودمم همینطور حساب کردم مرسی❤️

حالا برای شام نمیخوام برنج و خورش بدم بندری و سالاد ماکارانی و الویه میخوام درست کنمغذا کسی نمیخوره تو اون حال🥴🥴🥴

فرداتولددخترم هست فقط مامان بابای خودم بامادروپدرشوهرم امروزیک تومن به میوه وکیک دادم تازه براکیک فق ...

ممنونم برا نظرتون 

تولد دخترتونم مبارک باشه❤️❤️

قرار نیست ک کیک بزرگ بخری هرکدوم نصف نصف وردارید ۵۰۰ بده کیک .بقیش بادکنک ابمیوه اینا بخر .بقول خودت ...

مرسی❤️

حالا باید ی براورد قیمت کنم ببینم چطوری میشه دقیق

فرداتولددخترم هست فقط مامان بابای خودم بامادروپدرشوهرم امروزیک تومن به میوه وکیک دادم تازه براکیک فق ...

اره کم گفتم دیگه .زیاد میشه اخه دوستانه میوه‌نمیدن 

دوستم تولد گرفت تازگیا کیک و ابمیوه و تنقلات خریده بود 

اینا فکرنکنم بیشتر از ۲.۳تومن بشه 

ولی میوه بخوای بدی حسابی پذیرایی کنی اره گرونه

خودمم همینطور حساب کردم مرسی❤️ حالا برای شام نمیخوام برنج و خورش بدم بندری و سالاد ماکارانی و الویه ...

ولی بندری و سالاد ماکارانی و الویه هم زیاد میشه 😬

بزار یه حساب سطحی کنیم 

مثلا سالاد ماکارانی :دوکیلو خیار شور ۲۰۰

پنج تا ماکارنی ۲۰۰

سه تا مایونز ۲۵۰

کالباس ۲۰۰

۵کنسرو سبزیجات مخلوط ۲۵۰

دوتا سینه مرغ ۶۰

تقریبی ۱۲۰۰میشه هزینه سالاد ماکارانی ت 😬

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند