2777
2789
عنوان

تروخدا کمک کنید ...نوزاد ۲ ماهه 😔😔

602 بازدید | 42 پست

پسرم دو ماهشه ..،از دیروز پستونک دهنی بداش گذاشتم الان هر کاری میکنم شیر خودمو نمیخوره ...به نظرتون ربطی داره ؟راستی دیروزم پریود شدم این چی؟مربوطه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو یه روز که عادت نمیکنه به پستونک 

نه پریودی ربطی نداره 

من بچه هام وقتی شیر حودم  نمیخوردن میعهمیدم گوشش ون درد میکنه یا سردی و باد رعته گوششون درد گرفته  یا آب 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿

یعنی گرسنه نمیشه که گریه کنه؟پستونک ممکنه فکش رو خسته کرده باشه و کلا چون با نوک سینه متفاوتع الان باید دوباره باهاش کلی کلنجار بری تا شیر بخوره.

به پریودی فک نکنم ربط داشته باشه.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

اولا که به پریود ربطی نداره بعدشم اینکه تو این سن همینطور میشن آخه پسر خودم از ۳/۵ ماهگی خیلی بد شیر می‌خورد یعنی بیشتر تو خواب می‌خورد من اصلا پستونک نزاشتم البته پسر من رفلاکس پنهان داشت بخاطر این خوب شیر نمی‌خورد 

اولا که به پریود ربطی نداره بعدشم اینکه تو این سن همینطور میشن آخه پسر خودم از ۳/۵ ماهگی خیلی بد شیر ...

پستونک دهنی منظورمه ،اونو میخوره سینه خودمو نمیخوره