2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم ترم بعد میتونی جبران کنی

حرف شما صحیح ولی پدرو مادرم روی من حساب کردم یعنی همه انگار که از من انتظار نمره خوب و دارم خیلیم برام خرج کردم منو کلاس ریاضی فرستادن که به خاطر یه بی دقتی گند زدم به همچی دلم دارم از اتیش میگیره و هیچ تمرکزی هم متأسفانه ندارم که برای امتحان بعدی بخونم  فقط دارم گریه میکنم

به نظر تون اگه از الان شروع کنم برای پیام خوندن اگه فردا امتحان پیام دارم و هیچ تمرکزی هم ندارم میتونم تا فردا ساعت 9تموم کنم یا نه لطفا ته دلمو خالی نکنید یعنی از این بیشتر دیگه خالی نکنید  

حرف شما صحیح ولی پدرو مادرم روی من حساب کردم یعنی همه انگار که از من انتظار نمره خوب و دارم خیلیم بر ...

منم سال آخرم همه ازم انتظار نمره خوب داشتن متاسفانه همه رو خراب کردم نه فقط من کل مدرسه امون که یکی از بهترین مدارسع  دانش آموزای زرنگی داره ولی نمیدونم چرا امسال اینجوری شده همه افت تحصیلی کردیم

اگه مفید بخونی چرا خراب کنی خودتو ناراحت نکن میگذره اینام گل

ممنونم فقط شما بودی که این جا به من امید دادی یک دنیا ممنونم من براتون دعا میکنم که انشالله موفق باشی همیشه در زندگیت