2777
2789
عنوان

طب سنتی ها بیایید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟؟ چند بار انجام بدیم؟

بله عزیزم واقعا 

سعی کنید هفته ای دوبار انجام بدید 

اما اصلا اون گیاه رو نخورید چون لیزه یه جوریه حالتون بد میشه معدتون بهم می‌ریزه 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

عسل هنگام مقاربت یک بند انگشت داخل واژن 

رازیانه هرشب نصف لیوان قبل خواب بغیرزمان پریودی 

عدم سستشوی واژن واستحمام درزمان پریودی حتی هنگام دستشویی رفتن ازدستمال استفاده کنید علتش ایننه که واژن ورحم درزمان پریودی مقدارزیادی عفونت به خودش جذب میکنه درنتیجه باعث کیست فیبرم وعفونت نازایی میشه

امن کمجی یه گیاهه البته اسمشو ترکی گفتم  یه گیاهه که گلش میشه پنیرک اون بنفشااا  از بهار ...

عشقم  کل ابی ک میخوایم بشینیم توش جوشیده ی اون گیاه باشه ؟ یا مثلا ی قوی ازون گیاه بجوشونیم بعد بریزیم تو یه تشت پر از اب معمولی و قاطیش کنیم ؟ 

عشقم  کل ابی ک میخوایم بشینیم توش جوشیده ی اون گیاه باشه ؟ یا مثلا ی قوی ازون گیاه بجوشونیم بعد ...

مثلا من چون زورم نمی‌رسید یه قابلمه بزرگ پر آب درست کنم 

مثلا قد یه کتری آب اون گیاه رو غلیظ درست میکردم بعد دو کتری هم آب جوش میریختم روش 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید