برای از بین بردن عفونت های رحمی تجربه ای دارید؟ که مثلا بعدش هم بخواید اقدام داشته باشید برای بارداری، شک دارم که عفونت دارم یانه، میخوام احتیاطی داروهایی که برای پاکسازی رحم مناسبه استفاده کنم، البته شیاف ماریانارو توصیه نکنید لطفا😬😬
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای اینکار مقداری گل محمدی تمیز را در قوری با آبجوش ریخته و میذاریم ده تا پانزده دقیقه دم کشیده، پس از کمی سرد شدن آن را صاف کرده و در یک بطری آب معدنی کوچک خالی میریزیم و زمانی که هنوز ولرم بود برای شستشوی رحم استفاده میکنیم. برای اینکار در دستشویی یا حمام (هرکدام که راحتتر هستید) بطری را دهانه واژن طوری قرار داده که با فشار دادن، محتویات بطری به رحم وارد شده و با قطع فشار به داخل بطری برگردد و به اطراف نریزد (کمی دهانه بطری را وارد واژن کنید بهتر است) چندبار این کار را انجام داده تا شستشوی رحم به خوبی انجام شود. انجام این روش بصورت یک یا دوبار در روز برای درمان و خارج کردن عفونت بسیار موثر است
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍