2777
2789

من با كسي كه خيلي دوسش داشتم فهميدم ترياك مصرف ميكنه، نميتونم فراموشش كنم ، ميشه شما اگه ميدونيد بگيد رابطه عاطفي احساسي جنسي كلا همه چيشون چجوربه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاجایی میدونم اگ باهاش باشی خودتم مبتلا میشی ۹۰ درصد

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

آخرش پشیمونی و بدبختی و مهر طلاق هستش..اگ هم طلاق نباشه خاک کردن آرزوهاس

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..

داغونه زندگیت تباه میشه ...بچه هات و خودت همیشه احساس سرشکستگی میکنید.عشقپ عاشقی یادت می‌ره .هروقت نکشه باهات دعوا داره هروقت بکشه خوب میشه رفتارش.اشتباه نکن بخاطر احساس خودتو بدبخت نکن...دیدم ک میگم

یه فاجعه ست

زندگی مادر و پدرم

یه تراژدی غم انگیز که میشه ازش صدها فیلم اجتماعی ساخت

کاش مادرم جدا شده بود اما داره تحمل می‌کنه چون عاشق بابامه اما همیشه جنگ دارن

منم ۲۹ سال باهاشون زندگی کردم جز کلی درد و مرض چیزی عایدم نشد از بیماری قلبی تا اعصاب و روان و لکنت زبان

اصلا خوب نیست اما من چند نفر و میشناسم نون برا زن بچه ش نمیخره همش این و اون بهش میدن یکی م میشناسم وضعیتش خیلی خرابه ولی برای زن و بچه ش کم نمیزاره

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!