2777
2789
عنوان

لطفا بگيد زندگي با يه ادم معتاد چه شكليه

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 39 پست

شوهر من معتاد بود این اواخر میخواست بکشمون ومتوجه نمیشد چیکارمیکنه ایقد بچم ترسیده که حاضر نیست یک ساعت باباشو ببینه میگه اگه رفتیم بابا میکشمون چاقو درمیاره😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خوب نیست اما من چند نفر و میشناسم نون برا زن بچه ش نمیخره همش این و اون بهش میدن یکی م میشناسم ...

من خيلي دوسش دارم با اينكه خيلي احساساتش كمه ، توجهش بهم كم شده ، همشم از اينكه تعهد نده حرف ميزنه اما من خرم

واي عزيزم ناراحت شدم 😢☹️ چجوري فراموشش كنم چقد من خرم

بابای منم اولش تریاک بود و کم 

حالا شیشه می‌کشه شبا خونه نمیره و ارزشی برای خانواده قائل نیست

خرجی هم نمی‌ده

خودت رو بدبخت نکن مادر من سیاه بخت شد

اخه پزشكه

از پزشک بالاتر هاش نتونستن ..اولش تفننی و واسه خوش گذرونی مصرف میکنن بعد روز ب روز مواد جدیدتر جایگزین میکنن..هیچ وقت با کسی که حتی بهش درمورد مواد شک دارید وارد رابطه نشید ...مواد پزشک و میلیاردر نمیشناسه 

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
من خيلي دوسش دارم با اينكه خيلي احساساتش كمه ، توجهش بهم كم شده ، همشم از اينكه تعهد نده حرف ميزنه ا ...

من باشم قبول نمیکنم 

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
شوهر من معتاد بود این اواخر میخواست بکشمون ومتوجه نمیشد چیکارمیکنه ایقد بچم ترسیده که حاضر نیست یک س ...

اخخ قلبم درد گرفت😢😢 اصلا يه لحظه خوبه هزار لحظه بده اينم، كم طاقته، حرصله بيرون رفتن نداره، اما همش ميترسم خوب شه بعدا ، البته الان بخاطر شرايط كارش خيلي فشار روشه 

واي عزيزم ناراحت شدم 😢☹️ چجوري فراموشش كنم چقد من خرم

خاهش میکنم نکن شوهر من چار ساله تریاک ترک کزد هنوزم با یکلمه حرف عصبی میشه آدم معتاد دیگه هیچ وقت آدم سابق نمیشه حتی اگر ترک کنه خلاصه خیلی سخته

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

آدم معتاد یه مدت ترک میکنه واسه استراحت ..بعد بازم شروع میکنه

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..
خاهش میکنم نکن شوهر من چار ساله تریاک ترک کزد هنوزم با یکلمه حرف عصبی میشه آدم معتاد دیگه هیچ وقت آد ...

ممنون عزيزم از لحاظ احساسي چجوره؟ من ٤-٥ ساله باهاشم اما الان ٢ ساله خيلي خيلي بي توجه شده بهم ، بود و نبودم انگار براش مهم نيست 

نکن اینجوری دختر.. فراموش کردنش دوماه عذاب میخواد ولی ازدواج کردن باش تا آخر عمرت عذابت میده

من ٥ ساله باهاشم يك سال كات بوديم دوباره با التماس برگشت اما از وقتي برگشتم باهاش بي توجهي ميكنه هفته اي يبار خوبه اونم در حد دو سه ساعت بيشتر تحمل نداره حس نداره انگار منم بي حس كرده ....🙂😢