2777
2789

سلام به روی ماهت مهربونم 🤚✨

💚به نیت خشنودی و تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان (عجل الله) 💚

✨🌼 چله نماز اول وقت 🌼✨

☘️🌺 ۴۰ روز تا نیمه شعبان🌺☘️

💠 از نماز صبح سه شنبه ۲۶ دی ماه

تا نماز مغرب شنبه ۵ اسفند ماه

(شب نیمه شعبان ) 💠

✍️لینک گروه مخصوص خانوم های عزیز در ایتا می‌باشد

✨در شب نیمه شعبان ، حسن ختام این چله نورانی از بین اسامی خوبان قرعه کشی و به یک عزیز، هدیه ناقابل یک میلیون تومان، با احترام تقدیم میگردد.🎁

لطفاً در نشر این پیام ، یاری رسان این چله نورانی باشید🙏

مشمول دعای عاقبت بخیری امام زمان باشید انشاالله 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چون ورود آقایون ممنوع هست  درخواست دوستی میدم قبول کنید لینک میفرستم

خب چطور میخواید مطمئن شید من خانوم هستم؟!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
سلام میشه برام دعا کنید توروخدا  خیلی دلم گرفته برای ازدواجم دعا کنید که خدا جور کنه برام تا ب ...

سلام به روی ماهت عزیزم حتما خواهر خوبم

خوشحال میشم کنار این گروه باشی

امیدوارم به برکت نمازهای اول وقت بهتر از تصورت واسه ت

مقدر بشه

سلام به روی ماهت عزیزم حتما خواهر خوبم خوشحال میشم کنار این گروه باشی امیدوارم به برکت نمازهای اول ...

ممنونم برام بی زحمت لینک بفرستید

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم
خب چطور میخواید مطمئن شید من خانوم هستم؟!

بیو تا حد زیادی درسته و اینکه بعید میدونم آقایون خیلی

مشتاق همچین موضوع هایی باشند

و کسی که متعهد به نماز اول وقت میشه بعیده دروغ بگه

و اینکه ما برای ثبت اسامی آقایون محدودیت نداریم

فقط در گروه داخل ایتا نمیتونن حضور داشته باشند

سلام به روی ماهت عزیزم حتما خواهر خوبم خوشحال میشم کنار این گروه باشی امیدوارم به برکت نمازهای اول ...

سلام. شما که جزو دوستانم هستین خوشحال میشم بهم پیام بدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.