2777
2789
عنوان

از بندر عباس کسی هست؟

330 بازدید | 6 پست

سلام دوستان برا خرید ارزان و مناسب کجا خوبه؟

من اولین باره اومدم بندر عباس.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بازار روبرو دریا یا روبرو پارکینگ صدف اون معروفه دیگه بهش میگن بازار اوزیها یا لاریها اون ور ترش دیگ ...

امروز رفتیم بندرعباس مال ولی اصلا جالب نبود بجز هایپر استار که قیمت لوازم برقیش مناسب بود.

سیتی سنتر هم خوبه بریم؟

جااای دیدنی کجا بریم رفتیم پارک غدیر و دولت افتضاح بود اصلا توقع نداشتم.

(فبای آلاء ربکما تکذبان)_ متاهل و متعهد ،درخواست دوستی از هیچ کس پذیرفته نمیشود.
امروز رفتیم بندرعباس مال ولی اصلا جالب نبود بجز هایپر استار که قیمت لوازم برقیش مناسب بود. سیتی سنت ...

اصلا این جاها رفتی خوب نیس سیتی سنترم عین بندرعباس ماله این بازار اوزیها اینا برین بهتره خیلی پاساژ هم هست مث پاساژ نگین، یوسفی، مگامال یا بازارهرمزگان و پوراف همشونم نزدیکن فاصلشون دور نیس خیلی ام شلوغه

برای ساحل هم سورو برین بهتره یا غدیر کلا غدیر و دولت کثیفه آباش فاضلابه

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

اصلا این جاها رفتی خوب نیس سیتی سنترم عین بندرعباس ماله این بازار اوزیها اینا برین بهتره خیلی پاساژ ...

آره اتفاقا دیدیم لوله های فاضلاب تو آب دریا بود همسرم به بچم گفت که تو این آبا نرو

آره اتفاقا دیدیم لوله های فاضلاب تو آب دریا بود همسرم به بچم گفت که تو این آبا نرو

شانس اوردین نرفتین این دور ورش همش فاضلابه همین سورو یکم بهتره 

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨