2777
2789
عنوان

مادرشوهر و خواهرشوهرم

841 بازدید | 38 پست

جرا فکر میکنن فقط خودشون می‌دونن؟دائم در حال نظر دادن ب من. منم جوابی نمیدم مثال بچم مربض میشه زنگ میزنم پاشویه کن!!!آخه منی ک تا صبح بالاسر بچم بیدار نشستم عقلم نمی‌رسه این کارو کنم!!!خیلی رو مخمن نمی‌دونم چ عکس‌العملی نشون بدم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نمیشه زنگ برنن لال بمونن که بالاخره حرفه دیگه چقد دنیارو به خودتون و اطرافیانتون سخت میکنید 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

خب زنگ بزنه چی بگه؟ بگع دسشویه کن؟!

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دقه ب دقه زنگ میزنه ب پسرش 

پسرشو بپز بگو نگه با آرامش واینا بگو راضی وقانعش کن که لزومی نداره همه چیو به بقیه بگیم چرا پیش خودمون مشکلاتمونو حل نکنیم .

متاسفانه شوهر منم میگه ،قبلا خیلی کامل و وحقیقت و الان بعداز ۲۰سال کمتر میگه .

به من شده دروغ بگه ولی به اونا درمورد تودمون دروغ نمیگه

من بچه م کریض خودم مریض مادرشوهرم تو یه ساختمون در زد گفتم اومد گمک برسونه یک حبه سیر پوست کنده شده دستش بود گفت بذا بالا سر بچه ت میکروبارو میکشه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵