2777
2789
عنوان

آنچه باید..!

267 بازدید | 28 پست

« در زندان کوچک خودم، خدا را صدا زدم 

و

او با آزادی پاسخم داد» 

سلام رخساره عزیز 

من اکثر تایپک هاتون رو خوندم 

درخواست دوستیم رو قبول میکنید ❤️‍🩹

در شک و شبه افتادم و از خدا خواستم خودش راه و برام روشن کنه که تایپک معجزات قران شما رو دیدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@بانو_رخساره  

سلام بانو رخساره عزیز

من تاپیکاتونو بیشترشو خوندم و خیلی عالی بودن مرسی بابت این زحماتی که کشیدین 

یه سؤال مهم داشتم از قرآن اینکه آیه ای که هست در قرآن و نیازی هم نیست عربی رو بزارم فک میکنم دیده باشینش اگه خودده باشینش 

اینکه گفته «زنان را بزنید» تفسیر و منظور این آیه چیه؟ آیا زدن به معنای کتکه؟؟ بعضیا میگن هست بعضیا میگن نیست واقعا معنیش چیه

امیدوارم شما که این همه اطلاعات دارین بدونین بگین🙏🌹🌹❤️

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

سلام و ممنون از شما 

کلمات در عربی گستره ی معنایی دارند مثلا کلمه ی «ضرب »، معنی های متعددی داره از جمله : رها کردن ، بایکوت کردن ، سفر کردن ، تعیین تکلیف کردن ، جدایی افکندن 

این کلمه بارها در قرآن اومده و به جز آیه ی مدنظر شما به « کتک زدن» معنا نشده ، 

اینکه آیا این معنی در آیه،  با توجه  به محتویات کلی آیات قرآن ،به معنی کتک زدن هست یا دوری و رها کردن میتونه قابل بحث باشه . 

از جمله معنای کلمه ضرب: 

آیه ۵ سوره زخرف: ب معنی رها کردن رویگردانی کردن 

آیه ۹۴ سوره نسا: به معنی سفر کردن 

آیه ۶۱ سوره بقره: به معنی تعیین تکلیف 

آیه ۱۷ سوره رعد: به معنی جدایی افکندن 

در هیچ کجای قران جز همون سوره که شما گفتید زدن معنا نشده !

@بانو_رخساره سلام بانو رخساره عزیزمن تاپیکاتونو بیشترشو خوندم و خیلی عالی بودن مرسی بابت این زحماتی ...

این ایه به معنای زدن هست 

اما سوال اینجاست چه نوع زدن!؟

چون زدنی که به بدن ادمها اسیب بزنه در دین ازش نهی شده

چه توسط خوده فرد چه توسط شخص دیگه

پس این دوتارو کنار هم بزاری یعنی زدنی که اسیبی نزنه

در حدیثی اژ اهل بیت خوندم که فرمودن : وقتی دستی رو کمی فشار بدی یکم قرمز میشه ، در این زدنی که ایه مرادش هست حتی نباید به اون حد از قرمزی برسه 

پس این نوع زدن مدلی هست که فقط منظور طرف رو از اینکه من از کارت ناراحتم بهش منتقل میکنه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
این ایه به معنای زدن هست اما سوال اینجاست چه نوع زدن!؟چون زدنی که به بدن ادمها اسیب بزنه در دین ازش ...

تشکر خیلی وقته سوالم بود دربارش خوندم خیلی وقته

البته همینم خب بنظرم برای یه سری زناست که روحیشون شبیه بچه هاست خیلی حساس یا لوس نمی‌دونم دقیق

شما اطلاعاتت دین خوبه؟مرد که حق تمکین داره زن هم همچین حقی داره یا نه 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

مرده هم باید تمکین کنه منتها اثبات تمکین نکردنش سخته

آها

بحثم به اثبات نبود

همون حقشو مدنظرم بود

کذوم آیه اشاره شده

تشکر خیلی وقته سوالم بود دربارش خوندم خیلی وقتهالبته همینم خب بنظرم برای یه سری زناست که روحیشون شبی ...

به نظرم شما شبهاتت در مورد دین سر حقوق زنان هست

یه ایرادی که به اجرای احکام وارده اینه که در ظرف زمان بهش پرداخته نمیشه 

ببین مثلا یه حکمی اومده اما شرایط جامعه نسبت به اون حکم عوض شده ، باید حکم الهی بره تو ظرف زمان و متناسب باهاش بچرخه

ولی خب اینکارو نمیکنن چون خشک به حکم الهی نگاه میکنن

احکام‌ وحی درسته ثابته اما قابل انعطافه

نمونش همین قانون حضانت ، که تا ۷ سال بچه  چه پسر باشه چه دختر به‌مادر داده شذه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
به نظرم شما شبهاتت در مورد دین سر حقوق زنان هستیه ایرادی که به اجرای احکام وارده اینه که در ظرف زمان ...

آره دقیقا منم بهش فک کردم بارها

این همه علامه اینهمه فقیه این همه مذهبی معلوم نیست تو این مملکت چکار میکنن فقط میخورن بنظرم خودشونم سرشون از دین نمیشه ها فقط ادا در میارن

کلا اصل احکام همینه تغییر نمیکنه مثلا حجاب همیشه هست ولی الان دیگه زنا مثلا لازم نیست عین دوهزار سال پیش پوشیه بزنن چون جامعه تغییر کرده

آره دقیقا منم بهش فک کردم بارهااین همه علامه اینهمه فقیه این همه مذهبی معلوم نیست تو این مملکت چکار ...

حم‌حجاب در قران در مورد زنان‌مومن هست نه یه حکم اجتماعی ، ولی خب بعد انقلاب یه حکم اجتماعی شد 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
حم‌حجاب در قران در مورد زنان‌مومن هست نه یه حکم اجتماعی ، ولی خب بعد انقلاب یه حکم اجتماعی شد

خب فرق زنان مؤمن با زنی که شناسنامش متولد یه کشور اسلامی رو زده چیه

خب فرق زنان مؤمن با زنی که شناسنامش متولد یه کشور اسلامی رو زده چیه

اینکه متولد ایران باشی دلیل نمیشه مومن باشی 

مومن یعنی کسی که مسلمانه به قران ایمان داره و عمل صالح انجام میده و یه سری ویژگی دیگه که در قران اومده

و خداوند در قران  در مورد حجاب مستقیم گفته به زنان مومن بگو و...

اما کسی که ایرانی هست میتونه بی دین یا یهو دی یا مسیحی یا زرتشتی و... باشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌