2777
2789
عنوان

جن عاشق

| مشاهده متن کامل بحث + 34832 بازدید | 206 پست
وقتی خدا سوره ای در قرآن به اسم جن اورده در کنارش از تسخیر انسان توسط اجنه هم میگفت میشه این روا ...

بسم الله الرحمن الرحیم

وارد شدن جن و شیطان داخل بدن

عَنِ اَلْبَاقِرِ صلوات الله علیه: مَنْ تَخَلَّى عَلَى قَبْرٍ أَوْ بَالَ قَائِماً أَوْ بَالَ فِي مَاءٍ قَائِماً أَوْ مَشَى فِي حِذَاءٍ وَاحِدٍ أَوْ شَرِبَ قَائِماً أَوْ خَلاَ فِي بَيْتٍ وَحْدَهُ أَوْ بَاتَ عَلَى غَمَرٍ فَأَصَابَهُ شَيْءٌ مِنَ اَلشَّيْطَانِ لَمْ يَدَعْهُ إِلاَّ أَنْ يَشَاءَ اَللَّهُ وَ أَسْرَعُ مَا يَكُونُ اَلشَّيْطَانُ إِلَى اَلْإِنْسَانِ وَ هُوَ عَلَى بَعْضِ هَذِهِ اَلْحَالاَتِ فَإِنَّ  رَسُولَ اَللَّهِ خَرَجَ فِي سَرِيَّةٍ فَأَتَى وَادِيَ مَجَنَّةَ فَنَادَى أَصْحَابَهُ أَلاَ فَلْيَأْخُذْ كُلُّ رَجُلٍ مِنْكُمْ بِيَدِ صَاحِبِهِ وَ لاَ يَدْخُلَنَّ رَجُلٌ وَحْدَهُ أَوْ لاَ يَمْضِي رَجُلٌ وَحْدَهُ قَالَ فَتَقَدَّمَ رَجُلٌ وَحْدَهُ فَانْتَهَى إِلَيْهِ وَ قَدْ صُرِعَ فَأُخْبِرَ  رَسُولُ اَللَّهِ بِذَلِكَ قَالَ فَأَخَذَ بِإِبْهَامِهِ فَغَمَزَهَا ثُمَّ قَالَ بِسْمِ اَللَّهِ اُخْرُجْ  خَبِيثُ  أَنَا   رَسُولُ اَللَّهِ قَالَ فَقَامَ - وَ فِي رِوَايَةٍ أَنَّ اَلشَّيْطَانَ أَسْرَعُ مَا يَكُونُ إِلَى اَلْعَبْدِ إِذَا كَانَ عَلَى بَعْضِ هَذِهِ اَلْأَحْوَالِ وَ قَالَ إِنَّهُ مَا أَصَابَ أَحَداً شَيْءٌ عَلَى هَذِهِ اَلْحَالِ فَكَانَ أَنْ يُفَارِقَهُ إِلاَّ أَنْ يَشَاءَ اَللَّهُ .
مشکاة الأنوار في غرر الأخبار ج ۱، ص ۳۱۸

امام باقر صلوات الله علیه فرمود:كسى كه در قبرستان قضاى حاجت كند يا ايستاده ادرار كند،يا در آب ادرار نمايد،يا با يك كفش راه رود،يا ايستاده آب بنوشد،يا تنها در يك اطاق بسر برد،يا با دست چرب بخوابد،شيطان در او رخنه کند ،تا وقتى خدا نخواهد شيطان رهايش نسازد،و سريعترين راه مسلط‍‌ شدن شيطان بر انسان يكى از اين حالات است.
رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله در يكى از جنگها از بيابانى كه محل جنّيان بود مى‌گذشت،به يارانش فرمود:مواظب باشيد،دست يك ديگر را بگيريد،و به تنهايى وارد اين بيابان نشويد،و كسى تنها عبور نكند. راوى گويد:يكى از آنان به تنهايى از آنجا گذشت و وقتى به پايانش رسيد گرفتار صرع شد،خبر به رسول خدا صلّى اللّٰه عليه و آله رسيد،ايشان انگشت ابهام آن مرد را گرفتند و فشار دادند،سپس فرمود:اى خبيث !به نام خدا خارج شو،من رسول خدايم،راوى گويد:آن مرد بلافاصله خوب شدو از جا برخاست.

هر چه دلم خواست نه آن میشود/ هر چه خدا خواست همان میشود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دعا که تو قبرستان چال کردی دربیار و بنداز تو سرکه و بعد اب روان

میترسم برم .... تاثیر داره ؟ 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بسم الله الرحمن الرحیم وارد شدن جن و شیطان داخل بدن عَنِ اَلْبَاقِرِ صلوات الله علیه: مَنْ تَخَلّ ...

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بسم الله الرحمن الرحیم وارد شدن جن و شیطان داخل بدن عَنِ اَلْبَاقِرِ صلوات الله علیه: مَنْ تَخَلّ ...

روزنامه خراسان: نسخه ای خرافی برای درمان اهل هوا 

https://www.pishkhan.com/news/159341

آيا داخل شدن جن به بدن انسان و اذيت و آزار او حقيقت دارد؟ براي رهايي از شر جن چه بايد كرد؟ | مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی 

https://pasokhgoo.ir/node/76670

اسخگویی آنلاین -پاسخگویی به سوالات شرعی- پاسخگویی آیا جن وارد بدن انسان میشود پیامکی30007461- مشاوره آنلاین 

https://eporsesh.com/content/آیا-جن-وارد-بدن-انسان-میشود-و-او-را-آشفته-می‌کند؟

آیا اجنه می توانند یک انسان را بکشند؟ | شهر سوال 

https://www.soalcity.ir/node/2014

https://www.namasha.com/v/MNIZrNyw/آیا_جن_می_تواند_در_بدن_انسان_نفوذ_کند 

بیماران روانی را جن زده می‌دانند! - سلامت نیوز 

https://www.salamatnews.com/news/227579/بیماران-روانی-را-جن-زده-می-دانند

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

حکایت فیلمهای ترسناکه که اول فیلم میزنن برگرفته از واقعیت بعد توش طرف جن زده میشه

مثل فیلمهای احضار یا همون کانجورینگ و اون زن و شوهره اد و لورین خانواده وارن که همش خالی بندی بوده کلاه  بردار بودن. 

مثل فیلمهای فیک فیس بوک و اینستا و یوتیوب 

حکایت فیلمهای ترسناکه که اول فیلم میزنن برگرفته از واقعیت بعد توش طرف جن زده میشه مثل فیلمهای اح ...

هر طور راحتی باور نکن 

فقط کسی که درگیر باشه حرفام درک میکنه 

شکر خدا یک سال پیش دفع شد  اگر خواستی خصوصی پیام بده صحبت کنیم عزیزم  تو عمومی اکثرا اعت ...

میشه بگی چیکار کردی؟ منم درگیرم

میشه بگی لطفا مرسی 

سلام عزیزم ببخشید دیر شد 

باید چهل روز پشت سر هم هر روز سوره بقره رو توی خونه با صدای بلند بخونی

وسطاش ممکنه اذیتت کنن و برات مشکل ایجاد کنن که بخوای چله رو ول کنی ولی اگه شروع کردی به هیچ عنوان هر اتفاقی افتاد نباید قطع کنی و چهل روز کامل بخونی

بعد چهل روز دیگه نمیتونن بیان سمتت

بعد از اونم سعی کن هر روز صوت سوره رو با صدای بلند توی خونه پخش کنی 

تند خوانیش رو از گوگل دانلود کن نیم ساعت بیشتر نیست

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
سلام عزیزم ببخشید دیر شد  باید چهل روز پشت سر هم هر روز سوره بقره رو توی خونه با  صدای بل ...

ممنون عزیزم از فردا شروع میکنم 

الان دو شبه باز اومدن سراغم تو خواب انقدر اذیتم کرد ، با مادرم تهدیدم میکنن تو خواب همش میخوان به اون آسیب برسونن

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ممنون عزیزم از فردا شروع میکنم  الان دو شبه باز اومدن سراغم تو خواب انقدر اذیتم کرد ، با مادرم ...

انشاالله راحت بشی از دستشون عزیزم

به مادرت هم بگو اگه میتونن بخونن

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂