2777
2789
عنوان

با خودمون چند چندیم ؟

40 بازدید | 0 پست

سلام خانوما حالتون خوب و عالی باشه من یه پروژه دارم که باید انجامش بدم و تحویل بدم تا نمره مو بگیرم  یه چند تا سوال هست خواهش میکنم خواهرانه جواب بدین همه ش رو که بتونم با خیال راحت تحویل بدم(با احترام دهه هشتاد و دهه نود  وارد نشن دلیلش رو از سوالات میتونید بفهمین )نیاز به پاسخ صادقانه و دقیق دارم ,ممنونم از همه خانوم هایی که بهم کمک میکنن خدا خیرشون بده

.

.

۱,سوال اول متولد چه دهه ای هستین ؟(دهه سی ,چهل ,پنجاه ,شصت ,هفتاد)

.

۲,دهه دوم زندگی تون (ده تا نوزده )دهه سوم(بیست  تا بیست و نه)دهه چهارم(سی تا سی و نه )دهه پنجم (چهل تا چهل و نه)دهه ششم (پنجاه تا پنجاه و نه) و... میتونید بگین تو هر دهه که گذروندین  چقدر برا زیباییتون وقت میزاشتین   اول بگین تو هر دهه چقدر خرج میکردین و کجا ها خرج میشد و بگین تو زمانی بوده  (مثال ,من دهه دوم فقط اصلاح صورت اونم تو خونه با بند یا پودر موبر ,لوازم ارایشیم هم مال مادرمو استفاده میکردم  ,و تو دهه هشتاد بود این دوران ,دهه سوم ,دهه نود , عمل زیبایی اصلا ندارم  کرم خریدم مثل ضد افتاب و تونر و صابون ,روغن نارگیل  برا مو,ماسک مو وصورت  تقریبا استفاده نمیکنم,ارایش هم ندارم فقط میرم عروسی و مولودی رژ لب میزنم و ریمل ,پیاده روی گهگاهی ,باشگاه یه مدت رفتم و ول کردم ,لباس هم سالانه خرید میکنم  )

.

۳.هزینه های هر دهه رو چه جوری پرداخت میکردین ؟از پس انداز خودتون یا از جیب مادر و پدر یا خودتون کار میکردین و خرجتون رو در میاوردین (مثال ,دهه دوم از پدر  دهه سوم یه مدت خودم کاررکردم ولی اکثر پدر)

.

۴.از صد درصد چند درصد از پولی که تو حسابتون هست خرج زیبایی مو و صورت و بدن  میکنید ؟

۵,ایا از این هزینه و وقت گذاشتن راضی هستین؟