2777
2789

خیلی شدیددددد یه مثال بزنم تا متوجه شید از جای شلوغ بیزارم احساس میکنم ممکنه یه سوزن عفونی یا سرنگ عفونی به یه قسمت از بدنم بزنن یعنی فوبیا دارم به این مسئله الان دیروز رفتم بیرون احساس کردم یه ذره دستم سوزش میده نگاه کردم دیدم مثل یه نقطه قرمز که به زور معلوم میشه هست به همون بدبین شدم چون قبلشم ت مترو بودم و شلوغ بود دوباره همین افکار کثیف اومد تو ذهنم خانوادم میگن تو با این افکار نمیتونی زندگی کنی ت این اجتماع میبینم راستم میگن به همه بدبینم احساس میکنم همه میخوان یه آسیبی بهم بزنن البته غیر از خانوادم و کسایی که میشناسم 

کسی بوده این مشکل و داشته باشه

یه جور نشخوار فکری داری 

باید شناخت درمانی انجام بدی 

به یه تراپیست مشورت کن 

کتاب از حال بد به حال خوب از دیوید برنز رو بخون تمریناتش رو انجام بده

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه جور نشخوار فکری داری باید شناخت درمانی انجام بدی به یه تراپیست مشورت کن کتاب از حال بد به حال خوب ...

خیلی حالم از دیروز بده هی میخوام با این افکار مقابله کنم و سرمو با یه چیزی گرم کنم دوباره همین فکر میاد ت سرم

شما حتما باید بری مشاوره بشی عزیزم

مشاوره هم رفتم هیچ تاثیری روم نداره

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم خصوصا به این مسئله خیلی ترس شدیدی دارم مدام از دیروز هی میخوام فراموش کنم نمیشه