2777
2789
خوردم خیلی 

نه تو بلد نیستی بیا خودم برات درست کنم ببین باید دوتا قاشق زعفرون سر پر(گور بابا پولو جوش صورت)می‌ریزی تو استکان کوشولوها بعد نصف اینو اب میریزی بعدش یه نبات زعفرانی هم میندازی میخوری دیگه تا سه ماه پریودی بعد هی تایپک میزنی چیکار کنم سه چهار ماه پریودم قطع نمیشه😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭

😂😂😂غصه نخور رفیق من یمدته پریودش عقب بود چهار ماه پریود بود بعدش مثلا سه ماه نمیشد دوباره چندماه پریود بود حالا می‌ره دکتر قرص میخوره کیست داره کم کم خوب میشه داره

احتمالا منم کیست دارم ولی اصن وقت نمیشه برم دکتر....

اره حالا بری بهتره چون کیستش فرق داره دوستم خودش جذب میشد با قرص ولی شاید شما نباشه این مدلی خطر ایجاد می‌کنه بعداً مشکل بر میخوریم برو یه سر

مجردم متاسفانه😂😅

خب چه بهتر بادکش گرم انجام بده قسمت تخمدان وپشت پاتو سریع پریودمیشی من ۲ماه پریودنشدم بادکش کردم بعد اومد...

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
واقعا؟؟  حتما انجامش میدم 😘😘

اره دوستمم ۱سالونیم پریودنشده بودومجردم هست انجام داددوروزبعدش پریودشد کلا بادکش خوبه رحم روهم گرم میکنه...اگه بلدی خودت توخونه انجام بده کاری نداره منم خودم انجام میدم

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد