2777
2789
من ی خال تو صورتم سمت راست چونم داشتم برش داشتم الان 3 روزه جاش بخیه خورده خیلی نگرانم بعضیا بهم گفتن کار بدی کردی برداشتیش حسابی تو دلمو خالی کردن ترسوندنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا خیلیا بر می دارم اتفاقا کار خوبی کردی چون بعضی خالها به مرور زمان مشکل ایجاد می کنند من مامان بیست ساله دو تا خال داشته برداشته پدر سه سال پیش برداشت هیچکدام مشکلی ایجاد نکرد

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

الا جون مرسی ک حداقل تو اومدی دکتر گفت جاش ی خط کوچیک میمونه ک البته ب نظر خودم بهتر از اون خاله خطم میتونم با لیزر بر طرفش کنم ببینم مادر و پدر شما هم جای خالشون بخیه خورده بود؟
نه اصلا جاش نمی مونه حتما موقعه بخیه کشیدن از دکترت کرم درخواست کن من مامانم خال بزرگی داشت و برداشت جاش اصلا نمونده اتفاقا بخیه زده که گوشت اضافه نی آره و پوستت رو جمع کرده

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من چن سال پیش ی خال گوشتی اما ریز کنار بینیم داشتم و برداشتمش 16 سالم بود,بخیه های ریز زد و الان فقط اندازه دو تا سر سوزن جاش هست کنار بینیم اونم با دقت و چارتا کردن چشم دیده میشه......خیالت راحت عزیزم
ای که رفته با خود دلی شکسته بردی اینچنین به طوفان تن مراسپردی ای که مهر باطل زدی به دفتر من بعد تو نیامد چها که بر سر من... من همون اوشینم خخخخ چ لوس😉