2777
2789

الان وااااقعا متوجه شدم که چقدددر خوبه که تاپیک ها رو به راحتی قبل نمیشه پاک کرد:

یه نفر تاپیک زد که ۱۶ سالمه و با دوست پسرم رابطه داشتم به تازگی و حماقت کردم و چکار کنم و ...

یکی گفت اشکالی نداره انسان جایزالخطاست 

من گفتم بله ولی خطایی که عمر و آینده و زندگیشو تحت الشعاع قرار میده

دوباره همون گفت واسه من قرار نداد.بقیه رو نمی دونم!

کنجکاو شدم رفتم نگاه تاپیکاش کردم دیدم اتفاقا چقدددددر تحت تاثیر قرار داده و به هم ریختگی روانی شدید و دارو مصرف می کنه و چقدر خانوادش اذیت شدن و هنوزم نه سنی داره نه ازدواج کرده نه دانشگاه رفته نه هیچی! حالا منظورشان "تحت الشعاع قرار نگرفتن" چی بود نمی دونم!!!

نتیجه اخلاقی ۱:اینجا هر حرفی رو از هر کسی قبول نکنید برید ببینید خودش کیه چطوریه

نتیجه اخلاقی ۲:چقدر خوبه تاپیکها به راحتی حذف نمیشن و آدما به راحتی نمی تونن زیر حرفاشون بزنن.خواهش می کنم نی نی یارها و مدیر سایت اینو در نظر بگیرن

پ ن: در جواب اونایی که الان میخوان بگن کار بدی کردی تجسس کردی و از این حرفا؛باید بگم که آدم باید مسولیت حرفایی که میزنه بپذیره.نمیشه که هرچی میخوای بگی و بری.یه جمله گاهی می تونه زندگی یه نفرو تغییر بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.